Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 28 februari 2020
lichte regen Lichte regen

Interactieve lezing orthopeed Jan Ide de Jong over artrose

Donderdag 3 oktober 2019, 00:42u

Interactieve lezing orthopeed Jan Ide de Jong over artrose

 

Dinsdagavond 8 oktober om 19.30 uur a.s. organiseert Vitaminstore Vlaardingen in samenwerking met Fit Vlaardingen Magazine en Sportcentrum Polderpoort een bijeenkomst over reumatische gewrichtsklachten. Als spreker is de bekende orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong uitgenodigd. Hij zal tijdens deze bijeenkomst meer vertellen over de oorzaak en behandeling van o.a. artrose en reumatoïde artritis. Ook zal hij het gebruik van vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad bespreken.

 

Vleugje humor

Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten én een vleugje humor altijd het publiek aan zicht te binden. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen, waaronder vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad. Het belooft vooral een interactieve avond te worden. Een groot deel van het programma is namelijk ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg uit Ede op deskundige wijze beantwoord worden.

 

Toegang is gratis

Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar van gedachte te wisselen en om Jan Ide de Jong nog persoonlijke vragen te stellen. Heeft als u last heeft van artrose of andere gewrichtsklachten of wilt u meer weten over het voorkomen van dergelijke aandoeningen? Dan mag u deze avond niet missen. U kunt zich aanmelden bij Vitaminstore Vlaardingen , Veerplein 40 in Vlaardingen of Sportcentrum Polderpoort, Watersportweg 11 in Vlaardingen.

De toegang is gratis.

 

Berichtbron Vitaminstore Vlaardingen


423 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 3 oktober 2019, 00:44