Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 24 september 2023
licht bewolkt 15° Licht bewolkt

Jongste meiden van Victoria’04 spelen allereerste voetbalpotje

Vrijdag 14 september 2018, 22:16u

Maandagavond 10 September om exact 18:30 klonk het fluitsignaal over het voetbalveld bij Victoria '04. Een gedenkwaardig moment voor de jongste meiden van de club. Zij begonnen aan hun allereerste voetbalpotje. Het was een oefenpotje tegen het JO8-2 jongens team van de club.

Langs de lijn stond veel publiek, allemaal positief en trots kijkend naar de enthousiast voetballende kinderen. Wat is het toch mooi om je dochter met een glimlach op het veld te zien staan, samen met haar nieuwe voetbal vriendinnen!Vanaf de eerste minuut gingen de meiden vol enthousiasme de strijd aan met de jongens die al enige weken in training waren en goed op de hoogte waren van de spelregels in het KNVB 6v6 voetbal. Het publiek werd uiteindelijk verwend met maar liefst 12 goals waarvan de meiden er 5 voor hun rekening namen. De trainsters Valery, Stephany en Renate waren vol lof over de prestaties van de meiden waarbij we ook de tegenstander niet mogen vergeten! De jongens hebben minstens net zo veel plezier gehad en zullen zaterdag hun laatste beker wedstrijd afwerken voordat de competitie zal gaan starten.

 

De namen van Izzie, Zara, Youandi, Luna, Lisa, Fay, Giavania, Lizze en Nikita gaan de geschiedenis-boeken in.

Het 2e meiden team zal binnenkort ook hun eerste wedstrijd spelen, uit bij de meiden van VDL.

 

Victoria '04 zoekt nog 4 à 5 meiden om de teams compleet te maken

Daarom bieden zij alle meiden van 5 t/m 12 jaar een gratis proef training aan op woensdag 19 September! Mochten ze heel enthousiast zijn, dan bied de club ze ook nog een leuke korting aan.

Tag ouders met een sportieve dochter en gun ze allemaal het plezier wat de meiden op de foto hebben mogen ervaren!

 

Wil je je dochter opgeven? Mail naar henk.vdzanden@victoria04.nl


berichtbron Henk van der Zanden


3207 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 14 september 2018, 22:40