Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
zeer lichte bewolking 19° Zeer lichte bewolking

Zaterdag 8 september : Nazomeren in Winkelhart Vlaardingen

Donderdag 6 september 2018, 21:43u

Nazomeren in gezellig Winkelhart Vlaardingen

 

Zaterdag 8 september is er van 10:00 tot 16:00 uur van alles te doen in Winkelhart Vlaardingen! Straattheater van internationale allure. Amusement! Shows! Zang! Live muziek! Markt! Alle winkels open! In Winkelhart Vlaardingen kunt u dit ervaren.

Zorg dat u er bij bent!Activiteiten op het Liesveld :
Laat je verrassen door straattheater. Absurde gekkigheid en hilarische optredens waar jong en oud plezier aan beleven. Theater kwaliteit nu gewoon op straat. Kom ook genieten van al dat moois.

 

Mister Suitcase – Hij komt met een oude bakfiets en 15 koffers. Deze zijn gevuld met visuele kolder en magische attributen. Daarna zet de charmeur een familieshow neer met fysiek spektakel, veel improvisatie en absurde gekkigheid. Een pure straattheater act van een gedreven rasartiest. Deze act is magisch en nooit hetzelfde, zeer de moeite van het ervaren waard.

 

Mister Jones – jongleer- en goochelact
Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met goochelen, jongleren, dressuur en presenteren.  Op zijn 14e trad hij al op als goochelaar, op zijn 17e ontving hij het Grand Diplome d’Honneur tijdens het wereld – goochel – congres te Barcelona.Daarna stapte hij over naar het circus. Met al deze skills zet hij een show neer op internationaal niveau. Mister Jones gaat zorgen voor een open mond en verbazing alom door de bijzondere trucs.

 

IJsco Ali – gratis ijs en hoe! IJsco Ali geeft maar liefs 400 ijsjes weg – de manier waarop is geweldig om te zien! Goochelend, jonglerend en vol humor. Een optreden waar jong en oud de vingers bij aflikt. De fenomenale show leidt tot lachen, gieren, brullen en… smullen!Activiteiten op de Hoogstraat :
Tussen de 2 kerken, ziet u, ontdekt u 4 geïmproviseerde pleintjes met: Gezellige zitjes, muzikale omlijsting, marktkraampjes, leuke winkels met mooie aanbiedingen. Meer info hierover : LINK

 

Activiteiten op de Fransenstraat :
Voor de kids speciaal een dolfijn springkussen. En zijn ze daar klaar mee, dan kunnen ze uitgebreid geschminkt worden.berichtbron Winkelhart Vlaardingen


1993 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 6 september 2018, 23:10