Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 26 april 2024
half bewolkt 11° Half bewolkt

Inspirerende ontmoeting: aan tafel met Renske Verbeek

Maandag 25 maart 2019, 13:15u

Inspirerende ontmoeting aan tafel met Renske Verbeek

 

Op donderdag 4 april om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 u.) is Renske Verbeek gast aan tafel in De Windwijzer bij onze ‘inspirerende ontmoeting’. Met haar zullen we in gesprek gaan over wat haar beweegt en inspireert.

 

Renske Verbeek, 1979, is directeur van de Stadsgehoorzaal. Zij inspireert door haar ondernemerschap, haar visie op podiumkunst, haar sympathieke gedrevenheid en haar vermogen mensen daarin mee te nemen. Zij volgde de hbo-opleiding Vrijetijdskunde. Deed daarna Kunst- en Cultuurmanagement aan de Erasmus Universiteit en werkte als theatermaker.

 

Sinds enkele jaren is zij directeur van d, een bruisend jongerencultuurpodium in Vlaardingen en van de Stadsgehoorzaal. Onder leiding van Renske is de Stadsgehoorzaal geworden tot een podium en huiskamer voor en door de stad. Een levendig stadspodium met professionele voorstellingen én veel ruimte voor lokale initiatieven en evenementen op het programma. Een grote groep vrijwilligers die zij aanstuurt, houdt zowel de Kroepoekfabriek als de Stadsgehoorzaal draaiende.

 

Renske is een inspirerende ‘jonge hond’ die mensen bij elkaar brengt op een combinatie van theater, muziek en maatschappelijke thema’s als eenzaamheid en de multiculturele samenleving. Zij weet nieuwe doelgroepen, zoals jongeren naar het theater te krijgen. Daarnaast weet ze gewoon slim en zakelijk haar twee theaters te managen.

 

Op 4 april laten we ons, onder het genot van een lekkere maaltijd, door haar enthousiasme aansteken.

 

Deelname aan de inspirerend eontmoeting kost € 12,50 (dit is inclusief de maaltijd).

U kunt zich aanmelden via info@dewindwijzer.nl

 

De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.


787 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 25 maart 2019, 13:17