Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 29 april 2024
onbewolkt 16° Onbewolkt

JCL Fashion winnaar kerstetalage 2018

Zondag 30 december 2018, 11:23u

JCL Fashion winnaar kerstetalage 2018

 

Ook dit jaar zijn de allermooiste kerstetalages in de Vlaardingse binnenstad beloond!
De Jury heeft dit jaar gekozen voor ondernemers die altijd een verzorgde etalage hebben en met kerst er nog eens extra uitsprongen.

 

1ste plaats : JCL Fashion op de Hoogstraat

Aan de etalage besteedt Jolanda altijd veel aandacht. De kerstetalage sprong er dit jaar helemaal uit. “Inspiratie opgedaan in Engeland” zo vertelde de onderneemster ons. De jury was dan ook na kort beraad unaniem. Dit is de manier om je winkel in de kerstperiode te presenteren. Zo breng je kerstsfeer als ondernemer in het centrum. Petje af!



2de plaats : De Smaak van Toscane op de Hoogstraat

Net een jaar op de Hoogstraat maar Selma en Marcel zijn in en om de winkel al heel actief met o.a. Halloween, Sint en Kerst. Hier is altijd vertier en iets te proeven of staat de koffie klaar. Service met een hoofdletter “S”. Knap hoe ze met de smaakvolle kerstetalage de aandacht wegtrekken van de bouwput tegenover deze leuke winkel!

 

3de plaats : ZOCCO Parfumerie op de Korte Hoogstraat

Al jaren een begrip in Vlaardingen op de Korte Hoogstraat en altijd een voorbeeld hoe een goed gestylde, mooie etalage er uit moet zien. Dit jaar viel de kerstetalage de jury positief op en deze is dan ook beloond met de 3de plaats. Een etalage die je eerder verwacht bij grote luxe ketens. Prachtig!



2063 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 30 december 2018, 11:34