Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Wally Preyll 35-jaar op de planken Jubileum Show

Woensdag 29 augustus 2018, 00:38u

Zondagmiddag 2 september zal in de plaats waar zijn wieg heeft gestaan, zanger/entertainer Wally Preyll zijn 35-jarig jubileum als artiest vieren. En hoe doe je dit beter dan met een muzikaal overzicht van Toen Tot Thans.

Begonnen als vertolker van grootheden als Elvis en Jerry Lee Lewis is het Rock ’n Roll virus nog altijd volop aanwezig in zijn Vlaardings DNA. Bijgestaan door Golden Oldies-formatie Of Course trekt Wally zijn spraakmakende kleding aan van toen.

 

Dat Wally Preyll meer is dan zijn naam doet vermoeden wordt snel duidelijk als hij als Johnny Valentino en zijn projectmatige Walter het podium deelt met muziekvriend en producer Peter van Leerdam. Omdat zijn carrière uit meer bestaat dan zingen alleen komt er een aantal bevriende artiesten langs als gelouterd countrygirl Jaimy Taylor en de babe’s van BeM, Barbara en Marscha, al jaren de charmante helft van zijn dinershows aan boord zowel als met voeten op de grond.

 

,,Het wordt'', aldus Wally Preyll, ,,een feest dat ’t Prikkewater op zijn grondvesten doet schudden en het water in de Koningin Wilhelminahaven Haven laat klotsen.'' Zijn trouwe kompaan Jan van de Kuijl alias John Ditch van Ocean Multimedia staat als altijd garant voor een strakke sound en draagt zijn steentje bij als DJ.

 

Dit jubileum is ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van Martin Poot en Mary Hakker en zal op zondag 2 september plaatsvinden. De toegang is gratis. Om 13.15 uur gaat de deur open en om 14.00 uur wordt het knallen met muziek.

 


Wally Preyll - Dit is mijn stad


foto's & tekst Wally Preyll


1276 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 29 augustus 2018, 00:50