half bewolkt 11° Half bewolkt

Beide meidenteams SC Victoria ’04 zaterdag actief

Zaterdag 29 september 2018, 21:18u

Een koude start van de dag op het groene veld, weerhielden de meiden van sc Victoria'04 er niet van, om er zaterdag 29 september weer ouderwets tegenaan te gaan.

Beide meidenploegen van Voctoria ’04, de JO8-4M en de JO9-4M, hadden een uitwedstrijd op de planning staan.

De jongste groep JO8-4M moest tegen het hoogste jongens selectie team van VDL. Eigenlijk bij voorbaat al een ongelijke strijd. Maar ondanks de vele tegendoelpunten waren de meiden zeker niet bang! Het maakt ze zo alleen maar sterker.

Ondanks de nederlaag waren ze allemaal dus super positief en waren de penalty's een mooie afsluiter. Hopelijk spelen ze volgende week tegen een wat gelijkwaardigere tegenstander.

De oudere meiden van JO9-4M moesten op reis naar Capelle aan de IJssel om tegen cvv Zwervers aan te treden. 4x 10 minuten voetbal waarbij de 1e 10 minuten even wennen was. Het leverde een 4-0 achterstand op en men was erg onder de indruk van de sterke spitsen van de tegenstander die een aardig balletje konden trappen!

Na een motiverende toespraak van de coach ging het gelukkig veel beter en wisten de dames Luna (1x) en Wiktoria (2x) via de bal het doelnet te vinden en stond het zomaar opeens op 4 tegen 3. JO9-4M in the winning mood !!

Helaas werd het toen rust en dat bleek slecht voor de spirit ... De concentratie was daarna eventjes weg waardoor de tegenstander nog een paar keer scoorde.

In de laatste 10 minuten ging het gelukkig weer wat beter, maar de achterstand kon helaas niet meer worden goed gemaakt. Ook hier aan het einde pingels met mooie goals en zelfs een pegel op de lat van Bo!

Het waren weer leerzame wedstrijden deze zaterdag en alle kinderen groeien met de week. De trainers zijn trots op beide teams !

Victoria’04 zou graag nog een volledig 3e meidenteam in het veld willen hebben. Hiervoor zijn nog 3 meisjes nodig om compleet te zijn.

Wil uw dochter een keer meedoen, dan is zij van harte welkom op een proeftraining. Gaat zij na deze training door bij Victoria’04, dan ligt er een kortings coupon klaar van 50% op het 1e voetbal seizoen!