Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 18 april 2024
bewolkt 10° Bewolkt

Doe mee met de Home Edition van de Avond4daagse 2021!

Zaterdag 24 april 2021, 22:06u

Doe mee met de Home Edition van de Avond4daagse 2021!


De Avond4daagse 2021 gaat door! Na het succes van vorig jaar kunt u ook dit jaar meedoen met de speciale Home Edition. Iedereen kan zijn of haar eigen Avond4daagse lopen met de eRoutes app. En u kunt ook dit keer weer de enige echte Avond4daagse-medaille verdienen.

 

U vertrekt vanaf uw eigen huis en u maakt uw eigen routes via de app van eRoutes. Nieuw in de app dit jaar is dat u tijdens de wandeling met leuke berichten wordt verrast. Natuurlijk ontvangt u na vier dagen lopen de Avond4daagse-medaille. U wilt uw serie toch ook compleet hebben?

 

Wat is het? 
De Home Edition biedt iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals u gewend bent. Maar alleen met een vriend(in), uw sportmaatje of met uw gezin. U kunt de vier dagen lopen van nu tot 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En u hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kunt u op pad!

 

Inschrijven?
De organisatie is weer in handen van de Avond4daagse Vlaardingen.

U kunt zich aanmelden via www.eroutes.nl/avond4daagse/vlaardingen.

Deelname kost € 6,50 per persoon. Daarvoor krijgt u iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die u zelf kiest; 2 ½, ,5 of 10 kilometer. Na afronding van de vier dagen wandelen, ontvangt u de officiële Avond4daagse medaille thuis.

 

Deel uw berichten op de Facebookpagina Avond4daagse Vlaardingen met #avond4daagsehome.


berichtbron Gemeente Vlaardingen


1335 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 april 2021, 22:09