Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 20° Onbewolkt

35 jaar en nog steeds een “Glimlach” bij Americain Import House

Maandag 26 oktober 2020, 21:36u

35 jaar en nog steeds een “Glimlach” bij Americain Import House

 

Feest van donderdag 29 Oktober t/m koopzondag 01 November !

 

Het is een bizarre tijd voor alle winkeliers, zo ook bij Jeansstore Americain Import House op de Hoogstraat. Daar hadden ze zich dit jaar ook heel anders voorgesteld.

Het 35 jarig bestaan van hun kledingwinkel moest in maart groots gevierd worden en men was al goed bezig met de voorbereiding van een groot feest. Helaas moest dit stoppen door de opmars van het coronavirus.

 

Omdat je maar 1 keer 35 jaar kunt zijn, moet het er nu in het najaar toch maar van komen. Met de nodige strikte inachtneming van de huidige RIVM regels, wil men toch een feestje vieren met hun klanten. Dit gebeurt van donderdag 29 Oktober t/m koopzondag 01 November.Americain Import House

Het Americain Import House is een mooi voorbeeld van een enthousiaste familieonderneming. Het stel Koos en Jannie Vuijk begonnen hier 35 jaar terug aan de Hoogstraat / hoek Liesveldviaduct aan hun droomzaak. Een jeansstore waar zij de betere, al dan niet de beste jeansmerken gingen verkopen die je maar kunt krijgen. Enthousiasme in het adviesgesprek met de klant, vlot een en ander laten zien en natuurlijk hun service van meteen de juiste broeklengte zien en eventueel meteen onder het naaimachine door om het net wat korter te maken.

 

Deze voor hun gewoon “de klant ter dienst zijn” is er nu na 35 jaar nog steeds te vinden. Koos en Jannie Vuijk hebben inmiddels de zaak overgedaan aan hun kinderen Michel en Jolanda Vuijk. Samen met Geraldine, die de familie reeds 28 jaar steunt in de verkoop, is het Americain Import House een winkel waar de Vlaardingers graag komen en best trots op mogen zijn!


Broer en zus, Michel en Jolanda Vuijk


Wie jarig is trakteer...

Dat is het motto en daarom hebben ze vele aanbiedingen op de nieuwe najaars-collectie. Op Zaterdag staat er een hotdog kraam voor de winkel en geven ze bij elke kopende klant gratis hotdogs weg.

 

De winkel is geheel corona proof en er worden mondkapjes gedragen. Je ziet het dan misschien niet, maar onder dat mondkapje is er altijd een grote glimlach !!

 

Jeansstore Americain Import House

Op de Hoogstraat 193 in Vlaardingen

www.americainimporthouse.nl


Witte Amerikaanse THUNDERBIRD op de stoep tijdens hun 30 jarig jubileum


1852 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 26 oktober 2020, 21:41