Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Let’s be Gypsies, eerste band die live optreed sinds coronacris

Maandag 15 juni 2020, 12:20u

Let’s be Gypsies, eerste band die live optreed sinds coronacris

 

Lets’s be Gypsies heeft van burgemeester Bas Eenhoorn toestemming gekregen om zaterdagmiddag 20 juni bij het Stadsstrand als eerste band sinds de coronacrisis, een optreden te verzorgen welke u live kunt bijwonen.

 

Drive-in concert bij het Stadsstrand

Het optreden wordt een drive-in concert met maximaal 30 auto’s, waarbij de muziek op de FM autoradio te ontvangen is.

Als het weer het toelaat gaat het zaterdagmiddag 20 juni 16.00 uur plaatsvinden op het parkeerterrein van het stadsstrand Vlaardingen aan de waterleidingstraat.Let’s be Gypsies u kent ze wel… die jongens in die scherp gesneden pakken, met gevaarlijke viool- , bas- en gitaarkoffers. De muzikanten zitten ramvol gypsy en jazz. Waar ze ook optreden; het wordt een feest !!

 

Let’s Be Gypsies laat met spetterend nieuwe en fluisterzachte arrangementen de muziek van Django Reinhardt horen, hoe actueel en relevant de traditie is. Ook in LBG’s eigen composities. . Kom luisteren naar de verhalen! En schrik maar niet van een schandaaltje of een legende meer of minder…


VideoClip - Let's Be Gypsies - Live Like a Gypsy


Kaarten kosten €10 p.p. (met cd €15) en kunnen worden besteld door een mail te sturen naar : info@letsbegypsies.nl

 

De burgemeester van de gemeente Vlaardingen, Bas Eenhoorn, staat onder strenge voorwaarden culturele activiteiten toe. Deze voorwaarden worden per activiteit bepaald. Veiligheid en gezondheid staan voorop. Zowel de activiteit als de organisatie moeten een relatie met Vlaardingen hebben.

 

Het Drive-in concert wordt mogelijk gemaakt door De KWartiermakers bestaande uit diverse ondernemers in het havengebied die graag het voortouw nemen in de herontwikkeling van dit oud-industriële gebied.


1174 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 15 juni 2020, 12:24