Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 30 oktober 2020
bewolkt 16° Bewolkt

Haring & Bierfeest voorlopig verplaatst naar 18/19 september

Vrijdag 3 april 2020, 20:31u

Haring en Bierfeest voorlopig verplaatst naar 18/19 september

Bericht van organisatie Haring & Bierfeest :

 

Goedemiddag beste mensen,

 

Ik hoop dat dit schrijven u in goede gezondheid treft. Het coronavirus begint de wereld om ons heen behoorlijk te ontwrichten.

 

Gezien de huidige omstandigheden is het aannemelijk dat er in juni nog altijd gezondheidsrisico’s spelen en maatregelen gelden voor zowel publiek, deelnemers als organisatie. Een optelsom van veel redenen leert dat we nu niet het geplande traject kunnen volgen. Daarom hebben we besloten het Haring- en Bierfeest te verplaatsen naar september en hebben we op de evenementenkalender 18/19 september gereserveerd.

 

Immers, mocht het zo zijn dat er na 1 juni weer wat vrijheid komt is de verwachting dat niet meteen alle deuren weer opengaan. Het Haring- en Bierfeest trekt duizenden mensen. Hopelijk zijn op 18/19 september alle beperkende maatregelen weer voorbij.

>artikel gaat verder onder de afbeelding<Dit algemene bericht wordt gestuurd naar alle samenwerkingspartners, deelnemers, subsidieverstrekkers, sponsoren, adviseurs, vrijwilligers en organisaties. Uiteraard zal ik opnieuw contact opnemen en samen met u deze periode van 3 maanden benutten om het Haring- en Bierfeest beter van de grond te krijgen dan nu mogelijk is.

Nagenoeg iedereen wordt door deze pandemie geraakt. Het is duidelijk dat alle prioriteit uitgaat naar de gevolgen en oplossingen hiervan.

 

Ik wens u en uw collega’s, medewerkers, familie en vrienden veel sterkte, wijsheid en gezondheid toe! Met elkaar en voor elkaar gaan wij overwinnen.  

 

Zullen we afspreken dat we het verjaardagsfeest van de stad Vlaardingen uitgesteld gaan vieren met de bekende Vlaardingse onderlinge verbondenheid op 18 en 19 september?

 

Hartelijk dank en vriendelijke groet,

Annique Camphens628 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 april 2020, 16:35