Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 juli 2020
half bewolkt 16° Half bewolkt

Opening dagbesteding Nieuw Begin

Vrijdag 7 februari 2020, 21:20u

Opening dagbesteding Nieuw Begin

 

Vrijdagmiddag 7 februari heeft wethouder Jacky Silos dagbesteding Nieuw Begin geopend. De dagbesteding bevindt zich in de Vleersteeg 8 en is voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking vanaf 18 jaar.

 

De dagbesteding opende reeds haar deuren in september 2019, maar de officiële opening moest nog plaatsvinden. Dit gebeurde onder grote belangstelling op vrijdagmiddag 7 februari.

Bij de opening sprak wethouder Jacky Silos vol lof over de dagbesteding: “Voor mensen met een verstandelijke beperking is het heel belangrijk dat de aangeboden dagbesteding aansluit bij hun niveau en hun interesses. Geweldig dat zij bij “een Nieuw Begin” op deze manier het beste uit zichzelf kunnen halen. Een mooi voorbeeld van liefdevolle zorg.”

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<


Initiatiefnemers van Nieuw Begin Edwin en Samira met wethouder Jacky Silos


Elke dag een uitdaging

De bezoekers van de dagbesteding Nieuw Begin worden uitgedaagd om hun talenten en vaardigheden (verder) te ontwikkelen binnen een veilige omgeving van zorgprofessionals. Dit gebeurt zonder levensbeschouwelijke achtergrond en onder het motto “Elke dag een uitdaging”.

 

Bij “Nieuw Begin” draait het om een open en eerlijke benadering waarin ruimte is voor ieders eigenheid en waarin beperkingen niet vragen om een betuttelende en overnemende houding, maar om het zoeken naar een goed evenwicht tussen ondersteuning waar nodig en zelf hun eigen weg zoeken.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Er zijn nog plekken vrij binnen de dagbesteding. Ben je enthousiast geworden voor dagbesteding Nieuw Begin, kijk dan voor meer informatie (zoals hun missie en visie) op hun website of neem contact met hun op.

 

Dagbesteding Nieuw Begin

Vleersteeg 8

3131 CG Vlaardingen

Telefoon : 06-46161547 of 010-8454489

www.dagbestedingnieuwbegin.nl


FotoSpecial - Opening dagbesteding Nieuw Begin


1850 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 12 februari 2020, 20:38