Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 1 december 2020
bewolkt Bewolkt

Knallend het jaar uit in De Kroepoekfabriek

Maandag 30 december 2019, 00:16u

foto Patricia Verploegh Chassé


Knallend het jaar uit in De Kroepoekfabriek

Flashback naar de 80's tot nu tijdens oud & nieuw


Oud en Nieuw is de avond bij uitstek om er een feestje van te maken. De druk om het zo leuk mogelijk te hebben is altijd groot. Poppodium De Kroepoekfabriek biedt de oplossing met een laagdrempelig en tof Oud en Nieuwfeest.


Geen moeilijke dresscodes opf pretentieuze muziek, maar wel swingender dan menig huisfeestje. Tijdens Oud en Nieuw duiken de dj’s in de platenkoffer om de grootste hits, de beste vergeten parels en de foutste guilty pleasures te laten horen. Centraal staat de muziek van pak ‘m beet de jaren ’80 tot nu, in tal van genres. Zo hoor je hiphop, rock, dance en EDM, maar ook reggae, ska, balkan en schuwen de dj’s ook een Hollandse meezinger niet.


DJ’s van dienst zijn de Vlaardingers Joris en TNT Radio. Eerstgenoemde draait al vele jaren. Vroeger al in de Kathedraal, maar ook in het voormalige BRLN en De KF.TNT Radio heeft een grondige voorliefde voor de jaren ’80. De platen, singles en cd’s gaan overal mee naar toe. Ze hebben hun eigen avond in Rotown Rotterdam, draaiden eerder op Rock ’n Ramps Festival en hosten een eigen popquiz in Rotterdam.

Kaarten voor het feest zijn al verkrijgbaar vanaf 6 euro op kroepoekfabriek.nl.

 

OUD & NIEUW met JORIS en TNT Radio
Datum: Dinsdag 31 december
Start: 23.00u
Einde: 05.00u


601 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 30 december 2019, 00:20