Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 juli 2020
zwaar bewolkt 15° Zwaar bewolkt

Delta Hotel en VFC verlengen sponsorcontract voor onbepaalde tijd

Vrijdag 13 december 2019, 15:01u

Delta Hotel en VFC verlengen sponsorcontract voor onbepaalde tijd

 

Het Delta Hotel Vlaardingen en VFC hebben een unieke sponsorovereenkomst gesloten. Beide partners hebben het sponsorcontract voor onbepaalde tijd verlengd. Toen vijf jaar geleden directeur Ronald Cordes de handtekening zette onder het 3-jarig sponsorcontract van VFC Vlaardingen, beloofde dat een mooie periode te worden. Alle verwachtingen zijn inmiddels meer dan overtroffen. Daarom is het logisch dat het contract is verlengd.

 

Een kort gesprek met Ronald Cordes van het Delta Hotel:

Wat heeft je doen besluiten om het contract als Hoofdsponsor voor onbepaalde tijd aan te gaan met VFC Vlaardingen?
Het Delta Hotel is al jaren naar tevredenheid hoofdsponsor van VFC. Net als bij het Delta Hotel staat Maatschappelijke Verantwoordelijkheid hoog in het vaandel bij VFC. Gezien de ambities op zowel het maatschappelijk- als sportieve vlak willen wij graag onze onvoorwaardelijke steun uitspreken om dit samen te realiseren.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Kan je aangeven wat jullie gezamenlijke ambities zijn?
Misschien klinkt ambities iets te zakelijk en kunnen we het beter hebben over te realiseren dromen. Het Delta Hotel is afgelopen jaar genomineerd voor de Lef Loont! Prijs voor onze maatschappelijke initiatieven en activiteiten. De Vrienden van VFC hebben een droom om alle voorwaarden te creëren voor een veilige, sportieve en gezonde vereniging. Als eerste voetbalclub in Vlaardingen hebben ze stappen gemaakt om te komen tot een gezonde voetbal kantine. Daarnaast is de vereniging sinds dit seizoen rookvrij. Er wordt in nauwe samenwerking met Ron Fernhout hard gewerkt aan de sportieve en gezonde omgeving. En daar waar nodig worden maatschappelijke professionals ingezet om gezinnen te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een diëtiste, fysiotherapeut en herstel trainer.
Kortom, hier wil het Delta Hotel haar naam aan verbinden.

 

Maar gaat het alleen over de maatschappelijke ontwikkelingen?
Nee uiteraard niet. Het Delta Hotel en de Vrienden van VFC willen ook meer samenwerken met andere netwerken en bedrijven. Onder voorbehoud zullen we op donderdag 16 april 2020 een gezamenlijke avond organiseren, waarbij zowel alle door het Delta Hotel gesponsorde business clubs zullen worden uitgenodigd, maar ook bevriende verenigingen en stichtingen. Wij willen laten zien dat sportieve rivaliteit leuk is, maar dat gezamenlijk optrekken veel beter past bij de huidige tijdgeest. Samen Sterk!

 

Tot slot, wilt u nog wat kwijt aan de VFC leden?
Het Delta Hotel bestaat komend jaar 65 jaar. Een jubileum jaar waarin we veel activiteiten zullen organiseren. Via de Vrienden van VFC worden de leden op de hoogte gehouden van zowel de activiteiten, maar ook de voordelen die we met elkaar hebben afgesproken. (Zie: www.vfcvlaardingen.nl/sponsor-acties/)

 

Op naar de toekomst!


berichtbron VFC Vlaardingen


602 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 13 december 2019, 15:05