Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 20° Onbewolkt

Michel van Nederveen exposeert in Galerie De Duig : “Vlaardingen in beeld”

Dinsdag 18 september 2018, 22:05u

Van vrijdag 5 oktober tot en met 28 oktober, exposeert Michel van Nederveen in galerie ‘De Duig’ met zijn fotoserie “Vlaardingen in Beeld’.

 

In het dagelijks leven passeren we talloze keren verschillende plekken in onze omgeving, zonder dat we deze plekken echt ‘zien’. Terwijl onze omgeving talloze schoonheden kent, zowel voor de hand liggend, als schoonheden die niet direct in het oog springen. Vlaardingers staan erom bekend dat zij houden van hun enige echte haringstad, maar hoe vaak rijden wij achteloos langs al die plekken die zo veel moois verbergen?

 

Michel: ‘We kennen natuurlijk allemaal de mooie foto’s van Rotterdam, een prachtig verlichte Erasmusbrug, om maar eens een voorbeeld te noemen. Rotterdam heeft een fotogeniek karakter van zichzelf, maar in Vlaardingen is het geen vanzelfsprekendheid om zulke mooie taferelen vast te leggen. Ik ben daarom de uitdaging aangegaan om te laten zien hoe mooi Vlaardingen is, als je de moeite neemt om verder te kijken, op zoek te gaan naar datgene wat Vlaardingen te bieden heeft.’Kortom, een fotoserie met in de hoofdrol Vlaardingen, geschoten door een echte Vlaardinger, waarin u deze stad gegarandeerd in een licht ziet zoals niet eerder vertoond.

 

Van vrijdag 5 oktober tot en met 28 oktober, exposeert Michel van Nederveen in galerie ‘De Duig’ met zijn fotoserie “Vlaardingen in Beeld’.

Deze expositie wordt geopend door de nachtburgemeester van Vlaardingen Leonardus IJdo.

 

De officiële opening:

Vrijdag 5 oktober 2018, 20:00 uur

 

De expositie is verder de gehele maand oktober te bezoeken op:

Zaterdagen van 13:00 tot 17:00 uur

Zondagen van 13:00 tot 17:00 uur

Of op afspraak.

 

Adres:

Galerie De Duig

Landstraat 29

3131 CE Vlaardingen - telefoon 06-12959232 www.galeriededuig.nl

 

Voor meer informatie over Michel van Nederveen: www.fotograafvlaardingen.nl

www.michelvannederveen.nl

 


Fotoalbum Michel van Nederveen exposeert: “Vlaardingen in beeld”


1931 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 18 september 2018, 22:15