Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 juli 2020
half bewolkt 15° Half bewolkt

VG Dynamiek naar herentuco in Pernis

Dinsdag 19 november 2019, 21:21u

VG Dynamiek naar herentuco in Pernis

 

Zaterdag 16 november 2019 werd in Pernis de herentuco gehouden. VG Dynamiek heeft meegedaan met 8 jongens.

 

In de eerste ronde begonnen Paskal Vijfvinkel, Dylano Zonneveld en Elisïah Dors. We begonnen op brug, best moeilijk want zo’n hoge brug hebben we zelf niet. Bij het hoge rek zwaaide Dylano extra mooi en Eli deed de mogelijke combi van buikdraai en ondersprong.

 

Op naar de vloer

Hier deed Pascal iedereen versteld staan van een perfecte vloeroefening, wat beloont werd met 19,5 punten. Het meest spannend was het onderdeel voltige. Het paard en de paddenstoel hebben we zelf in de zaal maar de paddenstoel met beugel, het bokje en het veulen zijn nieuw voor ons. Alle drie de jongens belanden op het erepodium. Paskal en Eli op de eerste plaats, de tweede plaats was voor Dylano.

 

In ronde twee zagen we weer mooie oefeningen van Luuk Bel, Luke Jansen, Lucas Dooms, Delano de Jong en Brent van der Corput. Ook deze jongens hebben goed hun best gedaan, Luuk zijn salto lukte tijdens de wedstrijd, en voor Luke lukte ook het naar achter vallen in de ringen. Op voltige hebben Luuk, Luke en Lucas ook weer laten zien dat ze zonder veel te oefenen ook goede cijfers kunnen halen. Lucas heeft uiteindelijk de 1e plaats behaald.

 

Delano en Brent deden hun uiterste best in de andere groep, beide verdiende een mooie medaille.

 


Dylano in actie / berichtbron VG Dynamiek


530 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 19 november 2019, 21:25