Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 7 juni 2020
lichte regen 11° Lichte regen

Boekje Winterbloei van Jan Wolkers cadeau tijdens Nederland Leest novembermaand

Zondag 3 november 2019, 20:46u

Boekje Winterbloei van Jan Wolkers cadeau tijdens Nederland Leest novembermaand

 

Ben je lid van de bieb? Dan krijg je van 1 t/m 30 november tijdens de Nederland Leest maand gratis het boekje Winterbloei van Jan Wolkers cadeau.

 

Nederland Leest Winterbloei : hét cadeau van jouw Bibliotheek!

Het is zover! De Nederland Leest-maand is weer begonnen, tijd om naar de Bibliotheek te rennen en het gratis boekje op te halen. Dit jaar is dat Winterbloei, een natuurverhalenbundel van Jan Wolkers. Nieuw dit jaar is dat wij op Hebban een eigen Nederland Leest leesclub hebben om Winterbloei te gaan bespreken.

 

Hoe werkt het?
Ga naar www.hebban.nl en ga naar de Nederland Leest pagina.  Zoek bij Zuid-Holland naar onze leesclub: de Plataan (Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen).


De eerste week van november is ingericht als kennismakingsweek in de Leesclub, het zogenaamde Nederland Leest Café. De Leesclub gaat daar officieel van start met een voorstelrondje. Naar verwachting zullen dan de meeste lezers het boek van Jan Wolkers hebben ontvangen en zich hebben aangemeld.
Daarna vinden er onder leiding van onze gastvrouwen drie discussieweken plaats. De Nederland Leest Leesclub wordt eind november afgesloten. Meld je aan en doe mee, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

 

Meer informatie vind je op www.debibliotheekdeplataan.nl of kom langs in een van onze vestigingen.515 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 3 november 2019, 20:52