Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
bewolkt 18° Bewolkt

Tandartspraktijk Ambacht, de gezinstandarts met alles onder 1 dakTandartspraktijk Ambacht, de gezinstandarts met alles onder 1 dak

 

In de fijne tandartspraktijk aan de Voorstraat 39, middenin woonwijk Ambacht, vindt u alles op het gebied van tandzorg en alle denkbare behandelingen. Een enthousiast team van tandartsen,  mondhygiënisten en preventie assistentes staat klaar om u gewoon goede tandheelkundige zorg aan te bieden. Jong en oud kunnen er terecht voor alle tandheelkundige zorg onder één dak en met échte aandacht voor u.

 

Of het nu gaat om het onderhoud van uw gebit, het plaatsen van kronen, het vervaardigen van implantaten of het witter maken van de tanden, dit zijn stuk voor stuk specialisaties van de gekwalificeerde medewerkers.

 

“Geen angst voor de tandarts”, bij Tandartspraktijk Ambacht !

Bij tandartspraktijk Ambacht is iedereen welkom, dus ook angstige patiënten.

Want angst voor de tandarts is niet ongewoon. Veel mensen hebben er last van. Als je niet naar de tandarts gaat, is de kans groot dat je op termijn problemen krijgt aan je tanden en kiezen. Bij tandartspraktijk Ambacht staan uw belangen en uw wensen voorop. Men maakt er samen met u een passende behandelplan zodat u optimaal kunt genieten van uw gebit.Het team van tandartspraktijk Ambacht heeft jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met angst, kinderen en ook patiënten met een verstandelijke beperking. Het team voelt de patiënten goed aan, stelt patiënten op hun gemak en neemt de tijd voor de behandeling.

Het is immers van groot belang dat u de juiste behandeling krijgt die precies aansluit bij uw wensen.


Gezinstandarts
De ruime ervaring met het behandelen van kinderen, mag voor u een gehele geruststelling zijn. Uw kinderen zijn minder onrustig en de tandarts doet er niet langer over dan noodzakelijk. Als het gaat om het fraaier maken van het gebit, is de praktijk toonaangevend.

 

U kunt rekenen op:
- Geen onverwachte handelingen, alles wordt vooraf besproken
- Duidelijke communicatie
- Geen onverwachte kosten
- Alle tijd voor uw vragen en wensenEen eigen mondhygiënist
De praktijk heeft ook een eigen mondhygiënist. Hij kan u in alle rust vertellen hoe tandvleesproblemen opgelost kunnen worden, hoe je goed kunt poetsen en op welke manier het gebit mooi, schoon en fris blijft.

 

Ruime openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 tot 17:00 uur

Op woensdag en vrijdag van 08:00 tot 19:30 uur

en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

 

Meer informatie over tandartspraktijk Ambacht vind u op de website : www.tandartspraktijkambacht.nl

 

Tandartspraktijk Ambacht

Voorstraat 39

3135 HW  Vlaardingen

Telefoon 010 – 434 33 32

www.tandartspraktijkambacht.nl

info@tpambacht.nl

 4443 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 15 november 2018, 01:01