Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
bewolkt 18° Bewolkt

15 jaar Sneakers Vlaardingen met Vincent de Koning15 jaar Sneakers Vlaardingen met Vincent de Koning

 

Iedereen kent wel de Sneakers winkel op het Liesveld. Vincent de Koning staat daar, weet wat voor schoenen hij in huis heeft én kent als geen ander, de voeten van zijn vaste klanten. En dat is waarom de klanten er gewoon graag binnenstappen voor een paar nieuwe schoenen.

 

Online schoenen kopen is toch eigenlijk niet goed ? Achter een schermpje schoenen bekijken en prijzen zitten vergelijken, is toch maar een saaie aangelegenheid … Een nieuw paar wil je toch kunnen zien, kunnen voelen en natuurlijk even passen aan je voeten ?

 

Elk merk schoen heeft zijn eigen pasvorm. Het ene merk valt nu eenmaal wat breder of juist smaller dan de ander. En in een winkel als Sneakers Vlaardingen wordt je door Vincent en zijn team hierbij gewoon goed en eerlijk geholpen.Sneakers Vlaardingen 15 jaar !

 

Mede door deze “service en kwaliteit” is Vincent de Koning reeds 15 jaar onderweg met zijn winkel Sneakers Vlaardingen !

Vincent : “Met onze passie voor sneakers en kennis van alle merken helpen wij iedereen keer op keer aan een nieuw paar sneakers zodat je tevreden de winkel verlaat”.

Dit is toch gewoon de ware ondernemersgeest !

 

Sneakers Vlaardingen heeft schoenen voor dames, heren en kinderen

Sneakers Vlaardingen - Liesveld 122 - 3131 CM - Vlaardingen

telefoon: 010-2340901

e-mail: vlaardingen@sneakers.nl

 

Bekijk ook FaceBook Sneakers Vlaardingen


VIDEO - Sneakers Vlaardingen


foto's & tekst Cees Groen


6053 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 12 december 2021, 23:11

Sneakers Vlaardingen wenst iedereen een sneakervol 2019 !

Nog even en dan is het jaar voorbij. 2018 was een jaar met een kristallen randje voor Sneakers Vlaardingen. Want al 15 jaar kun je bij de schoenenz...

Vrijdag 21 december 2018, 12:47u

Sneakers Vlaardingen is gesloten, maar tòch open !

Door het Coronavirus heeft Vincent de Koning zijn winkel noodgedwongen moeten sluiten. Het kleine oppervlakte van de winkel en de noodzakelijke rege...

Donderdag 26 maart 2020, 23:01u