Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 24 september 2023
licht bewolkt 16° Licht bewolkt

Zondag 7 oktober - Open huis China Garden “Tot weerziens”

Zaterdag 15 september 2018, 19:03u

‘t Platje gaat Plat!

Maar er komt nieuwbouw voor terug, voor de chinees op het Hoofd. 

’t Oude Platje is zeer oud. Het is versleten en toe aan een nieuw jasje.

Na jarenlange voorbereidingen is het nu bijna zover. De deuren zullen sluiten per 1 oktober 2018.


Opening
Maar niet getreurd, "wij komen terug met ’t nieuwe Platje en met een nieuw Chinees restaurant! De voorbereidingen hebben jaren geduurd en als alles volgens de planning verloopt, hopen wij iedereen met “de opening vóór de kerst 2019” weer te mogen verwelkomen.", aldus China Garden.


Open huis “Tot weerziens” op zondag 7 oktober
Zondag 7 oktober 2018 tussen 13.00 – 17.00 uur zal het huidige nostalgische pand voor de allerlaatste keer geopend zijn voor het publiek. Deze middagreceptie zal in het teken staan van afscheid nemen van het restaurant in het oude pand ’t Platje.


Op de receptie wil familie Chou graag alle gasten bedanken voor de vele bezoeken aan het restaurant, maar vooral voor de mooie herinneringen. Daarnaast willen wij alle gasten en geïnteresseerden de laatste mogelijkheid bieden om het traditionele restaurant te bezoeken en eventueel foto’s te maken onder het genot van een hapje en een drankje.


Iedereen is van harte welkom om op bovengenoemd tijdstip langs te komen!


Geen tijdelijke locatie
Helaas heeft China Garden besloten niet door te gaan op een tijdelijke locatie. Om de voortgang van het nieuwbouwproject in goede banen te leiden, zullen zij zich hier volledig op focussen.


Ontwikkeling nieuwbouw volgen
Voor de geïnteresseerden is de voortgang van het project te volgen op de website www.restaurantchinagarden.nl, via Facebook China Garden BV en via de nieuwsbrief. Wanneer u de nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich via de website inschrijven.


China Garden is dankbaar en zegt tot ziens!
"Wij zijn ontzettend trots op het succes dat wij tot dusver behaald hebben met het restaurant. Ons succes hebben wij echter volledig te danken aan alle trouwe gasten, leveranciers, en het personeel. Zonder jullie support was dit nooit gelukt!


Voor nu sluiten wij het oude Vlaardingse-Chinese hoofdstuk af en wij hopen, na oplevering van het nieuwe Chinese restaurant China Garden, jullie weer van harte welkom te mogen heten op dezelfde locatie, maar dan zonder natte voeten door het hoge water…"


berichtbron restaurant “China Garden BV” / foto's Cees Groen


China Garden gaat een “nieuwe toekomst” tegemoet

Het overbekende Chinees restaurant China Garden op het Vlaardings Westerhoofd gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Na een lange voorbereiding presenteerde het door China Garden in de hand genomen architectbureau Houdijk, onlangs trots het ontwerp voor de nieuwbouw. 

 


impressie nieuwbouw 't Platje


Het huidige pand zal volledig worden gesloopt en op dezelfde plek zal een nieuw pand worden opgebouwd. Een prachtig nieuwbouwpand met nieuwe, duurzame technieken, maar met een, voor vele Vlaardingers, herkenbaar gezicht.

 

Houdijk Architecten BV heeft samen met de opdrachtgever China Garden BV gezocht naar Vlaardingse ondernemers voor de uitvoering. Zo is onlangs de opdracht gegeven aan Bouw- en aannemingsbedrijf Van Zanten als aannemer en is Slagboom Vlaardingen benaderd voor de elektrotechnische installaties.

Als alles volgens plan verloopt, start de sloop nog dit jaar en is de oplevering het 4e kwartaal 2019. China Garden hoopt met de feestdagen van 2019 in het nieuwe pand te kunnen draaien.


6540 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 15 september 2018, 20:15