Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 19 januari 2020
zwaar bewolkt Zwaar bewolkt

Zondag 8 september : Hét spektakel van Vlaardingen - De Mud- & Obstaclerun

Zaterdag 7 september 2019, 00:41u

Hét spektakel van Vlaardingen is weer in aantocht: de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun Vlaardingen!

 

Zondagmiddag 8 september vindt de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun Vlaardingen plaats. Door de vele regenval beloofd het dit jaar een echte baggerrace te worden !

 

Honderden mensen kunnen het spektakel met zo'n 40 hindernissen in twee afstanden afleggen: in 7,5 kilometer en in 10 kilometer. Hindernissen zoals de beruchte megaglijbaan en de kraanopdracht zullen ook dit jaar weer terug te vinden zijn. Voor de deelnemers een grote uitdaging en voor de kijkers langs het parcour een grote belevenis !!

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding << 

Door ondersteuning van hoofdsponsor World Bearing Trade is het dit jaar mogelijk om nóg groter uit te pakken. Ook zwembad De Kulk is dit jaar voor het eerst in het parcours terug te vinden. Hoe? Dat blijft nog een verrassing, maar het zwembad wordt er in ieder geval bij gebruikt!

 

De start en finish van de World Bearing Trade Mud- & Obstaclerun Vlaardingen wordt bij de Loods gehouden, op het terrein van Adventure Vlaardingen. Onder genot van muziek staat er bij de finish het inmiddels befaamde broodje hamburger en een drankje klaar voor de deelnemers.

Informatie voor deelname op de website: www.mudrunvlaardingen.nl

 


Impressiefoto's van voorgaande jaren :


539 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 8 september 2019, 00:47