Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 15 september 2019
half bewolkt 11° Half bewolkt

De CJV Zomerkampen komen er weer aan !

Vrijdag 7 juni 2019, 22:05u

De CJV Zomerkampen komen er weer aan !

 

Het is weer aftellen tot aan de zomervakantie

 

De jeugd in Vlaardingen telt de dagen af tot aan de zomervakantie. Dan is het weer zover, ze mogen mee met de zomerkampen van CJV Vlaardingen. Ze hebben de keuze uit het junioren- tiener- of theaterkamp. In de eerste, tweede en laatste week van de zomervakantie vertrekt de bus vol met kinderen en tieners, variërend van 7 tot 16 jaar, richting het Kamphuis de Blauwe Schuur in Amerongen.

 

Het is een te gekke week van met speurtochten, bosspelen, kampvuur, waterspelen en filmavonden. Genoeg tijd om te relaxen en plezier te maken met je vrienden. De begeleiders zijn ervaren en staan altijd voor je klaar.

 

De aanmeldingen voor de kampen zijn geopend, dus wees er snel bij en reserveer een plekje.

Hieronder vind u korte uitleg over de drie kampen, met een link voor meer info en aanmelding.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding << 

Juniorenkamp

In de eerste week, van 20 t/m 27 juli, kan jij weer mee met het allerleukste Juniorenkamp van CJV Vlaardingen.

Dit is het zomerkamp voor alle basisschoolkinderen in de leeftijd 8 tot 13 jaar.

Kosten zijn €135,-.

 

Met de bus reizen we af naar ons luxe kamphuis De Blauwe Schuur in Amerongen. Op het kampterrein is van alles te beleven, hier kan je basketballen, volleyballen, voetballen en er zijn allerlei speeltoestellen en een echte kabelbaan! We gaan er een te gekke week van maken met allerlei leuke activiteiten zoals speurtochten, bosspelen, quizzen en sportieve uitdagingen. Daarnaast is er genoeg tijd om te spelen met vrienden of juist nieuwe vrienden te maken. Tot slot nemen we ook nog een duik in het zwembad!

 

De week staat onder leiding van een gezellig en af en toe maf team met veel ervaring. Kortom het wordt een leuke week en je krijgt echt spijt als je niet met ons mee gaat!

 

Meer informatie en aanmelden voor dit Juniorenkamp : https://cjvvlaardingen.nl/kampen/juniorenkamp/

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Tienerkamp

In de tweede week van de zomervakantie, 27 juli t/m 3 aug, ga je natuurlijk mee met het gaafste Tienerkamp van CJV Vlaardingen! Een week lang weg zonder je ouders en op kamp met andere leeftijdsgenoten, dat is wat jij wilt!

Dit zomerkamp is voor iedereen in de leeftijd van 12 tot 16 jaar.

Kosten zijn €145,-.

 

Deze week is er een mix tussen relax en actief. Het is je welverdiende vakantie dus chillen in de zon en zwemmen zijn twee heel belangrijke onderdelen van het programma. Daarnaast wil je natuurlijk ook gave dingen doen. De afgelopen jaren zijn we al gaan abseilen, mountainbiken, survivallen, shoppen en lasergamen. Ook hadden we een echte ColorRun, een dropping, filmavonden, disco’s, kampvuren, spooktochten en werden er tenten gemaakt om de nacht in te blijven slapen. Geen reden om je te vervelen dus!

 

Op zaterdag vertrekken we gezamenlijk met de bus richting Amerongen. We verblijven hier heel de week in het luxe kamphuis De Blauwe Schuur. Het kamp wordt begeleid door super gave leiding en ’s avonds krijg je heerlijke gerechten voorgeschoteld.

 

Meer informatie en aanmelden voor dit Tienerkamp : https://cjvvlaardingen.nl/kampen/tienerkamp/

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<

 Theaterkamp

Ga deze zomer van 24 t/m 28 aug mee met het Theaterkamp CJV Vlaardingen. We gaan zingen, dansen en acteren maar doen ook de leukste kampactiviteiten!

Dit zomerkamp is voor de leeftijd 8 tot 13 jaar.

Kosten zijn €110,-.

 

Op zaterdag vertrekken we met een bus gezamenlijk naar Amerongen. Het theaterkamp vindt plaats in ons eigen kamphuis `De Blauwe Schuur` in Amerongen. Prachtig gelegen aan de bosrand van De Utrechtse Heuvelrug. Op het buitenterrein staan speeltoestellen, klimrekken en sportvelden.

 

Daarnaast zijn er nog tal van andere kampactiviteiten, zoals een speurtocht door de omgeving, bosspelen, zingen bij het kampvuur, waterspelen en luieren in de grote speeltuin van het kamphuis. Een team van ervaren leiding gaat met jou mee om er een topweek van te maken.

 

Het Theaterkamp wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers van CJV Vlaardingen. Tijdens deze week werken we toe naar een eindvoorstelling waarbij op de slotavond familieleden mogen komen kijken.

 

Meer informatie en aanmelden voor dit Thearterkamp : https://cjvvlaardingen.nl/kampen/theaterkamp/

 

 

 214 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 7 juni 2019, 22:22