Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 29 maart 2024
bewolkt 14° Bewolkt

Scouting Allart van Heemstede ontvangt wegwijzerbord van CDA Vlaardingen

Zondag 17 maart 2019, 19:43u

Scouting Allart van Heemstede ontvangt wegwijzerbord van CDA Vlaardingen

 

Scoutinggroep Allart van Heemstede draait prima, maar niet iedereen weet deze groep aan de Lemsterlandhoeve in Holy-Noord makkelijk te vinden. Daarom gaf het CDA een wegwijzerbord aan de scoutinggroep.

 

Dat gebeurde op zaterdag 16 maart, toen de CDA-campagnebus in Vlaardingen arriveerde aan de Frieslandlaan met CDA-kandidaten voor Provinciale Staten en waterschappen.

 

De Vlaardingse kandidaten Bram Keizerwaard (11e op de kandidatenlijst Provinciale Staten) en Heleen Visser (10e op de kandidatenlijst voor het Hoogheemraadschap Delfland) reikten het bord uit aan Jasper Hoekstra, voorzitter van Allart van Heemstede. Dat deden zij in het bijzijn van andere CDA-kandidaten voor de Provinciale Staten en waterschappen, en een aantal landelijk bekende CDA’ers.

 

Scoutinggroep Allart van Heemstede heeft de gemeente al eerder gevraagd om een wegwijzerbord. Dat bord kwam er echter niet. Het CDA is voor een overheid die vlot samenwerkt met vrijwilligersorganisaties. Vandaar het gebaar om het gevraagde bord aan Allart van Heemstede te geven. Omdat het ook het weekend was van NLDoet hebben een aantal CDA-leden op 16 maart onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd voor de scoutinggroep.


berichtbron CDA Vlaardingen


954 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 17 maart 2019, 19:48