Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 22 september 2023
bewolkt 17° Bewolkt

Zaterdag 8 september : 'Het mysterie van de Watertoren Vlaardingen'

Woensdag 5 september 2018, 23:11u

‘Het mysterie van de Watertoren’

 

Volg de rondleiding en beklim de watertoren tot het dakterras op 39 meter hoogte.

Voor de kinderen is er een speciale rondleiding en knutselen met Bep & Tilly.

 

Zaterdag 8 september 2018 is het Open Monumentendag in Vlaardingen. Tussen 12.00 en 16.00 uur staan er vrijwilligers klaar om bezoekers rond te leiden in de Watertoren, aan de rand van het Hof. Met als hoogtepunt natuurlijk het unieke uitzicht over Vlaardingen vanaf het dakterras op 39 meter hoogte.Maar dat niet alleen. Dit keer zijn er (vanaf 13.00 uur) ook hele speciale rondleidingen voor kinderen!

 

Bep en Tilly, twee zussen en crea-bea’s in hart en nieren en inmiddels superbekend van het ZomerTerras, zijn op zoek naar superspeurders om hen te helpen met het oplossen van het mysterie van de Watertoren… Dat wordt een spannende rondleiding!

 

En willen de ouders even zonder hun kinderen de rondleiding voor ‘grote mensen’ doen dan kunnen hun kinderen lekker gaan knutselen onder de bezielende begeleiding van diezelfde Bep en Tilly. Hun knalrode bus, die onderaan de Watertoren zal staan, zit afgeladen vol met spullen om iets fantastisch mee te knutselen. En pas op, ook U wordt vast aangestoken door het knutselvirus.


foto's Cees Groen / foto duo Bep&Tilly Watertoren Vlaardingen


Fotoalbum Watertoren Vlaardingen


3196 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 5 september 2018, 23:29