Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 26 april 2024
bewolkt Bewolkt

OPEN DAG bij Tennisvereniging VBTO

Zondag 10 maart 2019, 22:43u

foto Fleur de Koning


OPEN DAG bij Tennisvereniging VBTO

Tennisvereniging VBTO bestaat al ruim 40 jaar en ligt achter de Polderpoort, aan de rand van de mooie Broekpolder. VBTO is een kleinschalige, gezellige vereniging met twee smashcourtbanen, goede verlichting en een gezellig clubhuis, waar je je eigen consumpties mee mag nemen.

 

Ken je VBTO nog niet?

Kom dat zaterdag 23 maart kennis met ons maken. Van 9.00 tot 14.00 uur ben je van harte welkom. Om 9.00 uur starten we met een proefles Tennis FIT, om 10.00 uur hebben we een proefles Kids en om 11.00 uur kunnen volwassenen een gratis proefles volgen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om alleen even een kijkje te nemen.

 

Nieuw: tennisles bij VBTO

Bij VBTO is het nu ook mogelijk om tennisles te volgen. Donderdagavond hebben we omgedoopt tot lesavond, voor zowel leden als niet-leden. De lessen starten in de eerste week van april. Op donderdagochtend van 09.30 tot  11.00 uur introduceren we de Fifty Fit ochtend. Een ochtend waarin we tennisles combineren met vrij tennissen en we natuurlijk afsluiten met een bakje koffie of thee. Naast de reguliere tennislessen bieden we op zaterdagochtend ook Tennis FIT aan: een leuke, gezellige en uitdagende work-out op de tennisbaan. Tennis FIT is een les waarin cardio en tennisoefeningen met elkaar afgewisseld worden. Bij Tennis FIT werken we met een strippenkaartsysteem, zo zit je niet elke week aan je les vast en kun je aansluiten wanneer het voor jou uitkomt.

 

Zomerbaan huren? Nu met borrelplank cadeau!

Tennisvereniging VBTO in de Vlaardingse Broekpolder heeft nog enkele dagdelen te huur. Voor een seizoenprijs tussen € 100,- en € 415,- kunnen vriendengroepen, collega’s of familieleden een eigen baan huren. Deel het huurbedrag door het aantal tennissers en voor weinig heb je elke week enkele uren een tennisbaan ter beschikking. Kijk voor de beschikbare dagdelen op www.vbto-vlaardingen.nl Word je lid, dan hebben we nu een leuke actie. Je ontvangt een goedgevulde borrelplank als welkomstcadeau!


1299 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 maart 2019, 22:45