Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 mei 2024
bewolkt 16° Bewolkt

TheaterBootCamp in De Stadsgehoorzaal

Vrijdag 11 januari 2019, 16:51u

TheaterBootCamp in De Stadsgehoorzaal

 

Woensdagavond 9 januari stond er een grote groep sporters te trappelen om De Stadsgehoorzaal via de artiesteningang te betreden. Maar ze gingen niet optreden. Sporten door het gehele pand ging het worden!
Wout van Dooren Van 2CoachMe had het voor de tweede keer voor elkaar gekregen bij De Stadsgehoorzaal.  Een TheaterBootCamp op het grote podium, de gangen erachter, beneden en bovenfoyer.

 

“Sporten kun je overal. Normaliter traint 2CoachMe in het Oranjepark / t’Hof en bij slecht weer zelfs op de 5e etage van de Watertoren. Maar nu wilde ik weer eens wat anders. Sporten op plekken, die je niet zo 1, 2, 3 zou verwachten. En dan is een avondje sporten in de complete Stadsgehoorzaal toch wel heel gaaf !", aldus een trotse Wout.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<



Bij 2CoachMe staat de inspiratie en beleving tijdens het sporten hoog in het vaandel.
Het motto van 2CoachMe is dan ook; "Sporten moet leuk zijn om het te willen blijven doen". Een indoor-fitness in de prachtige Stadsgehoorzaal met een conditie parcour (iets met trappen) en een krachtcircuit maakt die beleving de inzet waard.

 

Nou vooruit dan, een klein tipje van de sluier.
We zijn zelfs bezig met de organisatie van een URBAN HARING RUN.
Een run door de karakteristieke gebouwen die het centrum van Vlaardingen rijk is. Dit wordt een echte Vlaardingse mix van sport met cultuur, muziek, kunst, theater en geschiedenis.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<



Samen sporten in een ontspannen, fijne en inspirerende omgeving is waar wij voor staan.
Elke woensdagavond heeft onze fitness-master Jonathan Gast weer een gave training klaar staan op onze vaste trainingslocatie bij de Watertoren waar we als nostalgische verzamelpunt altijd samenkomen.

 

Wil je een keer meedoen?
Geef je dan op via www.2coachme.nl/contact, voor een proefles en we nemen vliegensvlug contact met je op.



FotoSpecial TheaterBootCamp in De Stadsgehoorzaal


1657 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 11 januari 2019, 17:09