Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 2 mei 2024
mist 14° Mist

Nieuwsjaarsreceptie PVDA Vlaardingen met gastspreker Paul Tang

Dinsdag 8 januari 2019, 22:59u

Nieuwsjaarsreceptie PVDA Vlaardingen

 

met gastspreker Paul Tang

 

Zaterdag 12 januari houdt PVDA Vlaardingen haar nieuwjaarsreceptie in de Watertoren Vlaardingen van 15.30 tot 18.00 uur. Gastspreker is Paul Tang.

 

Paul is thans lid voor de PvdA in het Europees Parlement en zal ook verkiesbaar zijn bij de komende Europese verkiezingen. PVDA leden, maar natuurlijk ook niet-leden, zijn van harte welkom. Zeker gezien de door de PVDA Vlaardingen in te zetten koerswijziging.

 

Over Paul Tang

Paul Tang is de huidige delegatieleider van de PvdA-fractie in het Europees Parlement en is ook kandidaat-lid voor de komende zittingsperiode. De verkiezing voor een nieuw Europees Parlement vindt plaats in mei 2019. Paul Tang zal zeker ingaan op de toekomst van Europa zonder Groot-Brittannië. Ook zal hij met ons zijn visie delen op een Nieuwe Linkse Agenda. Heel concreet kan daarbij onder meer gedacht worden aan zijn voorstel in het Europees Parlement om investeerders in de Europese Unie te verplichten niet alleen onderzoek te doen naar financiële risico’s, maar ook rekening te houden met (negatieve) effecten op mens en milieu.

 

Global Witness, een organisatie die zich bezighoudt met onderwerpen als corruptie, milieu en mensenrechten, steunt Paul Tang in zijn actie om meer controle op investeringen, om zodoende het Europees Parlement meer invloed te geven op investeringen met duurzame effecten: goed voor mens en milieu.

 

Watertoren Vlaardingen

Van Linden van Den Heuvelweg 2

3134 AE Vlaardingen

 

berichtbron PVDA Vlaardingen


835 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 8 januari 2019, 23:06