Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 28 april 2024
zeer lichte bewolking 13° Zeer lichte bewolking

Maak kans op één van deze goedgevulde Van Hogendorpkwartier Cadeau Shoppers !

Vrijdag 9 november 2018, 21:20u

Maak kans op één van deze goedgevulde Van Hogendorpkwartier Cadeau Shoppers !

 

Tot en met 29 november organiseren de winkeliers van het Van Hogendorpkwartier een kassabonnenactie. Hierbij maakt het winkelend publiek kans op één van de goedgevulde Van Hogendorpkwartier Cadeau Shoppers vol met boodschappen !

 

De deelname aan deze actie is geheel gratis !

 

De actie werkt als volgt : bij elke winkelier zijn gratis deelname enveloppen te verkrijgen. Deze dienen gevuld te worden met 3 willekeurige kassabonnen van drie verschillende winkeliers per envelop. Het bedrag op de kassabon maakt niet uit, ook de kleinste aankopen doen mee met de actie.



Iedereen die meedoet, maakt kans op het winnen van een goedgevulde Van Hogendorpkwartier Cadeau Shopper. Iedereen kan meedoen zo vaak men wil. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan de poster op de ramen. De enveloppen kunnen worden ingeleverd in de Engelse rode brievenbussen bij Boons Markt of Van Kortenhof.

 

De uitreiking van de prijzen vindt plaats op zaterdag 1 december a.s.

Iedereen krijgt een uitnodiging, dus zorg dat u dan sowieso aanwezig bent om uw eventueel gewonnen Van Hogendorpkwartier Cadeau Shopper direct in ontvangst te kunnen nemen!


berichtbron Winkelcentrum Van Hogendorpkwartier


897 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 9 november 2018, 21:27