Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 25 mei 2024
lichte regen 14° Lichte regen

Strategische samenwerking tussen Janssen de Jong Groep en Van Zanten Vlaardingen

Donderdag 8 juli 2021, 22:33u

Janssen de Jong Groep en Van Zanten Vlaardingen slaan per 5 juli 2021 de handen ineen. Zij gaan een strategische samenwerking met elkaar aan waarmee de continuïteit van Van Zanten gewaarborgd blijft en Janssen de Jong Groep haar positie in de regio Rotterdam versterkt.

 

Sterke reputatie
Van Zanten Vlaardingen is actief op het gebied van projectontwikkeling, bouw en onderhoud. Het bedrijf werkt voornamelijk aan projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Tot haar klantenkring behoren onder meer woningbouwstichtingen, de overheid, het bedrijfsleven en particulieren. Ivo van der Mark, CEO van Janssen de Jong Groep: “Van Zanten beschikt over een lange geschiedenis, een goede reputatie en heeft regionaal een sterke naam. Het dienstenpakket dat zij biedt, haar innovatieve karakter en de geografische dekking sluiten goed aan bij Janssen de Jong Groep.” Louis Camps, Algemeen Directeur Cluster Wonen van Janssen de Jong Groep: “De 50 betrokken en vakbekwame medewerkers van Van Zanten vormen een waardevolle aanvulling voor ons Cluster.”

 

Vijfde generatie
Algemeen Directeur Arnold van Zanten: “Van Zanten Vlaardingen bestaat dit jaar 150 jaar. Sinds het ontstaan in 1871 is de leiding in handen van onze familie, momenteel de vijfde generatie. Wij hebben zorgvuldig gezocht naar een partner waarmee wij de continuïteit van Van Zanten kunnen waarborgen. Deze hebben we gevonden in Janssen de Jong Groep. Zij zijn van oorsprong ook een familiebedrijf, bestaan dit jaar 80 jaar en beschikken nog steeds over het voor ons zo kenmerkende familiegevoel. Net als bij Van Zanten staan bij Janssen de Jong Groep de medewerkers centraal.”

>> artikel gaat verder onder afbeelding <<V.l.n.r.:

Ivo van der Mark, CEO Janssen de Jong Groep

Louis Camps, Algemeen Directeur Cluster Wonen Janssen de Jong Groep

Arnold van Zanten, Algemeen Directeur Van Zanten Vlaardingen

Mike van Zanten, Adjunct Directeur Van Zanten Vlaardingen

René Hilarius, Directeur van Zanten Bouw


Groeikansen
Mede eigenaar en directeur Van Zanten Bouw René Hilarius vult aan: “Janssen de Jong Groep is een financieel sterke organisatie wat ons kansen biedt om verder te groeien. Met haar 1.000 medewerkers is Janssen de Jong Groep een grote organisatie, maar haar clusterstructuur waarbij steeds met maximaal 100 collega’s per vestiging wordt gewerkt, zorgt ervoor dat de organisatie wendbaar blijft en het persoonlijke en informele karakter gewaarborgd is. Dit sluit perfect aan op de persoonlijke aanpak van Van Zanten.”


Kansen
Ook Adjunct Directeur Mike van Zanten is erg positief over deze strategische samenwerking. “Onze continuïteit blijft gewaarborgd en voor onze medewerkers verandert er feitelijk weinig. Van Zanten Vlaardingen behoudt haar eigen naam, maar kan door deze strategische samenwerking nog beter inspelen op klantvragen. We kunnen profiteren van het netwerk en de kennis van de verschillende dochterondernemingen van Janssen de Jong Groep. Daarnaast biedt de grootte van de groep ons kansen om ook op ander type projecten in te schrijven.”

 

Meer informatie
Janssen de Jong Groep
Van Zanten Vlaardingen

 

Over Janssen de Jong Groep
Janssen de Jong Groep is een partner in de vastgoedcyclus. Wij behoren tot de top van bouwbedrijven in Nederland en werken internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Wij zijn actief in alle fasen van de vastgoedketen: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Janssen de Jong Groep bestaat uit 32 zelfstandige bedrijven, verdeeld over zes clusters. 


2132 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 8 juli 2021, 22:44