Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 28 februari 2024
bewolkt Bewolkt

Zondag 5 september : U11 Jan Bouman tournament bij Victoria ‘04

Woensdag 10 maart 2021, 20:33u

Zondag 5 september : U11 Jan Bouman tournament bij Victoria ‘04

 

Zondag 5 september vind op de voetbalvelden van Victoria’04, de 4e internationale editie plaats van het U11 Jan Bouman toernooi. Natuurlijk ervan uitgaande dat de RIVM maatregelen dan zijn versoepeld.

 

Het toernooi draagt de naam van de ex-voetballer Jan Bouman, die speelde bij Sparta, Willem 2 en Fortuna Vlaardingen. De laatste club is de voorganger van Sc Victoria'04 nadat Fortuna Vlaardingen met TSB is gefuseerd.

 

Befaamde 82 jarige Jan Bouman doet de prijsuitreiking

Jan is inmiddels 82 jaar maar hij komt elk jaar op het toernooi de prijsuitreiking verzorgen samen met zijn zoon Rik, die ook als scheidsrechter fungeert op het toernooi.

 

Het toernooi wint elk jaar aan uitstraling, waardoor de kwaliteit van het toernooi blijft stijgen. In deze 4e editie staan o.a. PSV, Vitesse en Sc Heerenveen op de Vlaardingse voetbalvelden, maar ook komen er uit het buitenland grote delegaties zoals Club Brugge, Royal Antwerp FC en AA Gent uit België, Djugardens IF uit Zweden, Dundee United uit Schotland, Alemannia Aachen uit Duitsland en Luton Town FC uit Engeland.

 

Victoria ’04 is dan ook enorm trots dat zij dit deelnemersveld kunnen overleggen, mede door de reputatie op het gebied van toernooien die zij vanuit hun vereniging hebben kunnen opbouwen. 


Clubs uit alle windstreken op de voetbalvelden van Victoria’04


Hulp en sponsors gezocht

Een aantal van de buitenlandse teams verblijft een nacht in Vlaardingen en spelen extra wedstrijden de dag ervoor om te kunnen wennen aan de Nederlandse spelregels van het 8 tegen 8 jeugdvoetbal. 

 

Victoria’04 maakt uiteraard ook kosten om de bezoekende teams wat extra's te kunnen aanbieden en hiervoor zijn zij dan ook op zoek naar sponsors die hier iets in willen betekenen. Denk niet meteen aan grote bedragen. Een rondje pizza voor een elftal, een behulpzaam iemand met een minibusje om de spelers te vervoeren naar het veld, maar wat lekkers om ook de vele vrijwilligers van die dag goed te kunnen verzorgen. Dat is waar de organisatie naar op zoek is.

 

Mocht er interesse zijn in een sponsorpakket voor het Jan Bouman toernooi, neem dan contact op met henk.vdzanden@victoria04.nl.

Naast de nodige publiciteit die het de sponsors zal geven gaat Victoria’04 natuurlijk ook  de sponsors op de dag zelf in de watten leggen. Ere komt, die het toekomt !!
1967 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 maart 2021, 20:39