Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 20° Onbewolkt

WEES LOYAAL KOOP LOKAAL ONLINE - uw lokale winkelier is u hiervoor zeer dankbaar

Vrijdag 18 december 2020, 21:06u

WEES LOYAAL KOOP LOKAAL ONLINE - uw lokale winkelier is u hiervoor zeer dankbaar

 

oproep van Hans van Beek (voorzitter Stichting Stadshart Vlaardingen) aan alle Vlaardingers:


Het land zit op slot, lege winkelstraten, scholen dicht en geen kerstsfeer die we zo gewend zijn. Iedereen heeft er wel een mening over of dit wel de juiste aanpak is. Maar het is nu eenmaal zo en samen moeten we er weer doorheen zien te komen.

 

Voor de 2e keer dit jaar worden de ondernemers in ons Vlaardingen getroffen door een lockdown.
Nog nauwelijks bekomen van de eerste, moeten ze opnieuw hun creativiteit tonen om het hoofd boven water te houden. Onze altijd gezellige vlaardingse horeca is al vanaf half oktober gesloten met op dit moment nog weinig perspectief op open gaan. Wat kunnen wij doen om de ondernemers te steunen? Zij zorgen voor gezelligheid in de stad, het samen winkelen, ergens een drankje nemen, mensen ontmoeten.

 

WEES LOYAAL KOOP LOKAAL ONLINE
Fysiek winkelen kan op dit moment niet, maar de meeste winkels bieden hun producten nu ook online aan. Zoek op Google naar uw favoriete lokale ondernemer en bestel daar uw spullen, ga online naar de site van uw stamkroeg of restaurant en bestel bij hen uw kerstdiner, pizza of lekkere borrel hapjes.

 

Door bij de grote bekende webshops te bestellen dragen we samen bij aan een een stad met veel leegstand ook hierin kunnen wij het verschil maken.

Shop tijdelijk LOKAAL ONLINE en help uw lokale ondernemers deze moeilijke periode door te komen.


Zo zorgen wij er samen voor dat er in de straten straks nog winkels, kroegen en restaurants zijn. De vergoeding die de overheid geeft is slecht een gedeelte van hun vaste lasten, er moet dus elke dag geld bij. Hopelijk zien wij elkaar snel weer in de Vlaardingse winkelcentra en in onze favoriete kroeg of restaurant.


Wij wensen u allen veel sterkte, doorzettingsvermogen en gezondheid voor nu en het komende jaar.


Fijne feestdagen,
Namens Stichting Stadshart Vlaardingen,
Hans van Beek/voorzitter1672 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 18 december 2020, 21:18