Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 28 februari 2024
bewolkt Bewolkt

Leerlingen basisschool Avonturijn helpen de voedselbank. Helpt u hun mee ?

Dinsdag 8 december 2020, 20:45u

Leerlingen basisschool Avonturijn helpen de voedselbank. Helpt u hun mee ?

 

De leerlingen van basisschool Avonturijn houden ieder jaar een goede doelenactie, waarbij er geprobeerd wordt om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gekozen doel.

 

Dit jaar willen de leerlingen graag de Vlaardingse voedselbank steunen. Wekelijks zijn er 175 gezinnen in Vlaardingen die dankbaar gebruik maken van de Vlaardingse voedselbank en zo hun boodschappen verkrijgen. De actie zal dit jaar door corona echter anders gaan dan voorgaande jaren en gaan de leerlingen niet langs de deur of bij hun familie langs.Boons supermarkt helpt mee

De voedselbank heeft de leerlingen een lijst gegeven met de artikelen die zij het beste kunnen gebruiken voor in de boodschappen pakketten. Bij Boons supermarkt aan de Van Hogendorplaan is er in de winkel een speciaal kraampje neergezet waar deze artikelen zijn neergezet.

Daar kunnen klanten de artikelen tegelijkertijd met hun boodschappen meenemen, het afrekenen en vervolgens in de winkel achterlaten.

De leerlingen hebben hiervoor een tafel met kratten waarin de boodschappen worden verzameld. Zo gaan de leerlingen nu elke dag naar de winkel om de boodschappen op te halen om deze naar de voedselbank te brengen.Wat zou het mooi zijn als de leerlingen van Avonturijn er op deze manier met héél véél Vlaardingers voor kunnen zorgen dat iedereen een mooie kerst heeft. Helpt u ook mee ?

 

De actie loopt van 7 tm 15 december 2020.1646 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 8 december 2020, 21:00