Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 20° Onbewolkt

Wees loyaal, Koop lokaal

Maandag 2 november 2020, 22:21u

Wees loyaal, Koop lokaal

 

Beste inwoners van Vlaardingen,


Op dit moment bevinden wij ons in de moeilijkste periode van na de 2e wereldoorlog. Vrijwel iedereen wordt geraakt door de coronacrisis. Op sociaal vlak, qua werk en inkomen en gezondheid. De dingen die nog mogelijk zijn, zijn beperkt en een sociaal isolement ligt op de loer.


Ook in het centrum van Vlaardingen zien we het gevolg van deze crisis. Onze toch al zwaar getroffen horeca moet voor onbepaalde tijd hun deuren sluiten, een financiële ramp voltrekt zich onder deze uitbaters. Sommige van hen proberen het hoofd boven water te houden door het aanbieden van afhaal maaltijden of bezorgen aan huis. Het zou mooi zijn deze ondernemers te steunen door hier maximaal gebruik van te maken. De restaurants waar we zo graag komen nu extra te ondersteunen zodat we straks weer gezellig kunnen aanschuiven.


Ook de winkels in het centrum hebben te maken met omzetverlies. Nog een aantal weken dan gaan we onze aankopen voor de feestdagen weer doen. Zorg ervoor dat u dit tijdig doet, door verspreiding van uw aankopen over een langere periode voorkomen we piekmomenten met alle risico's van dien. De centrum ondernemers hebben er alles aan gedaan om u zo veilig mogelijk te laten shoppen en hopen op uw bezoek.


Dus Vlaardingers draag uw stad een warm hart toe en KOOP VOORAL LOKAAL.
Wij zien u graag in goede gezondheid bij ons winkelen.


Namens alle centrum ondernemers en de Stichting Stadshart Vlaardingen,


Hans van Beek, voorzitter


1484 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 2 november 2020, 22:22