Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

Vroege ochtend wandeling Broekpolder op zondag 26 augustus. Dauwtrappen om 07:30!

Vrijdag 24 augustus 2018, 16:41u

Zondagmorgen 26 augustus organiseren de broekpoldergidsen een nazomerwandeling in het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij vertrekken lekker vroeg: 07.30 uur vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Je kunt vóór de koffie weer thuis zijn.

 

De kosten zijn 2 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

 

Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

 

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende is de najaarswandeling op 22 september. Ook zijn er themawandelingen. Op 7 oktober gaan ze op zoek naar de grote grazers.

 

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: https://www.federatiebroekpolder.nl of neem contact op met Tineke Oostveen: 0624270198.

 

foto Cees Groen

tekst Federatie Broekpolder


1390 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 augustus 2018, 19:03