Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Zaterdag 31 oktober : Griezelen in Molen Aeolus

Zondag 25 oktober 2020, 19:50u

Zaterdag 31 oktober : Griezelen in Molen Aeolus

 

Onder voorbehoud van strengere RIVM-regels vanwege de Coronapandemie is molen Aeolus aanstaande zaterdag 31 oktober geopend voor het publiek van 10.00 - 15.00 uur. Thema is Halloween!

De molen is voor de gelegenheid omgetoverd in een waar griezelpaleis waar jong en oud door onze gidsen worden rondgeleid. U bent van harte welkom!

 

Er is een speciaal protocol opgesteld waarin de richtlijnen van het Erfgoedplatform en het RIVM nauwlettend worden gevolgd. Zo is er registratie met gezondheids-vragen aan de deur en moeten bezoekers gebruik maken van reinigingsgel voor hun handen. Bovendien is het dragen van een mondkapje voor bezoekers boven de 13 jaar verplicht. Verder mogen er niet te veel bezoekers tegelijk in de molen en is bezoek uitsluitend mogelijk onder begeleiding van onze gidsen.

 

De entree gaat niet door de winkel, maar via de grote deuren aan de zuidkant van de molen. Daar kunnen bezoekers zich melden en registreren.

Wilt u zeker zijn van een plekje in de molen? Reserveer dan tot uiterlijk vrijdag 30 oktober via secretaris@molenaeolus.nl. Toegang is gratis.

Zie voor de openingstijden van de molenwinkel: www.aeolus.nl.

 

Voor het laatste nieuws over de openstelling op 31 oktober, raadpleeg onze website: www.molenaeolus.nl.1160 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 25 oktober 2020, 19:52