Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Bijeenkomsten Vrienden van Museum Vlaardingen afgelast

Zondag 20 september 2020, 20:43u

Bijeenkomsten Vrienden van Museum Vlaardingen afgelast

 

Voor donderdag 24 september staan officieel twee bijeenkomsten op de planning van de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen. Dit zijn de verkorte ALV en de lezing van Henk van Beek over de restauratie van de Balder.

 

Hierbij de informatie dat beide bijeenkomsten helaas niet kunnen doorgaan.

 

Door de coronamaatregelen is de ruimte voor lezingen in Museum Vlaardingen dusdanig beperkt dat er onvoldoende zitplaatsen zijn voor iedereen die zich enthousiast heeft aangemeld.

Het bestuur van de Vrienden heeft daarom helaas moeten besluiten om de bijeenkomsten voor donderdag 24 september af te lassen.

 

Het bestuur is naarstig op zoek naar een andere geschikte locatie waarbij aan alle coronavoorschriften kan worden voldaan.

Het betreft dus “uitstel” en beslist geen “afstel”.

 

De ALV die gepland staat voor 8 oktober gaat vooralsnog wel door, al is dit uiteraard afhankelijk van het resultaat van de zoektocht naar een geschikte ruimte.

Daarom het advies om de website en de Facebookpagina van de Vrienden en andere nieuwssites nauwlettend in de gaten te houden alsmede uw in-box, waarin u als Vriend een berichtje ontvangt zodra er meer bekend is over een geschikte locatie.

 

 

Berichtbron : Marja Tiemens-Idzinga, voorzitter Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen


1471 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 20 september 2020, 20:46