Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
bewolkt 18° Bewolkt

Vlaardings Online-Marketingbureau De Hek is op zoek naar groen initiatief (om te sponsoren)

Dinsdag 15 september 2020, 20:58u

Vlaardings Online-Marketingbureau is op zoek naar groen initiatief (om te sponsoren)

 
De Hek Online Marketing is op zoek naar een groen initiatief in de steden langs de waterweg om hen te sponsoren in online marketing. Het bedrijf wil zo teruggeven aan de regio.

 

Met meer dan 11 jaar ervaring is De Hek Online Marketing een rotsvaste schakel tussen het MKB en de online wereld. Na brand in het pand afgelopen jaar, moest het marketing bedrijf zich in tijdelijke locaties vestigen. Vanaf 1 maart heeft het bedrijf zijn eigen, nieuwe pand betreden in Vlaardingen. Om dit te vieren en terug te geven aan de maatschappij, willen ze een groen initiatief sponsoren.

 

Sponsoring van marketing 
Om te vieren dat het bedrijf aan het uitbreiden en groeien is, wil het iets terug doen voor de maatschappij. Zelf zijn ze erg fan van groene initiatieven en hier willen ze iets voor betekenen. Een nieuwe website (of een stoere upgrade) én begeleiding met marketing. Denk aan hulp bij social media, content creatie en meer.


 
‘We zijn zelf fan van groene, duurzame initiatieven en we willen helpen om onze omgeving beter te maken. Wij geloven in teruggeven. Door een groen en duurzaam initiatief meer bekendheid te geven, hopen we dat we een steentje bij kunnen dragen aan een betere leef- en ondernemersomgeving in onze regio.‘ – Frank de Hek, eigenaar De Hek Online Marketing


 
Groen initiatief aanmelden?
Denkt u dat u het mooiste groene initiatief heeft langs De Waterweg?

Of kent u een duurzaam bedrijf dat wel gratis marketing en een website zou kunnen gebruiken?

Neem dan contact met ons op via www.DeHek.online1462 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 15 september 2020, 21:02