Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
bewolkt 18° Bewolkt

Het X-POSURETRAJECT van de Kroepoekfabriek vindt online doorgang

Vrijdag 10 juli 2020, 16:37u

Het X-POSURETRAJECT van de Kroepoekfabriek vindt online doorgang


Volg het showcasefestival op zaterdag 18 juli live via de stream op FaceBook De Kroepoekfabriek


Afgelopen februari is de tweede editie van het showcasefestival X-Posure gestart in De Kroepoekfabriek. Talentvolle acts uit de hele regio zijn wekenlang bezig geweest met het volgen van workshops en masterclasses om hun act klaar te stomen voor de showcase op de eindavond van X-Posure. Door het coronavirus kon dit helaas niet plaatsvinden.

De Kroepoekfabriek heeft hier iets op bedacht: Op 18 juli kan je live vanuit je luie stoel kijken en luisteren naar het jonge talent wat X-Posure te bieden heeft!


X-Posure
Aan het begin van het jaar hebben talenten binnen verschillende disciplines workshops gevolgd om hun act nóg beter te maken, waaronder workshops in podiumpresentatie en songwriting, om zo hun showcase voor het festival te kunnen finetunen.
De geplande showcase-avond met publiek kon helaas geen doorgang vinden maar De Kroepoekfabriek heeft enkele weken geleden al deze talenten een voor een uitgenodigd om hun showcase op te nemen en om professionele foto’s te maken. Deze showcases worden gebundeld in een stream, welke op zaterdag 18 juli om 20:00 uur te bekijken is via de Facebookpagina van De Kroepoekfabriek.


De deelnemers kunnen niet wachten om hun talent te tonen aan de buitenwereld én sleutelfiguren uit de culturele sector. Verwacht een avond met een breed scala aan muziek; van hiphop tot alternative en alles wat er tussen valt!


Livestream X-Posure Showcasefestival
Datum: Zaterdag 18 juli
Start: 20:00
Einde: 21:30

 


berichtbron De Kroepoekfabriek


1058 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 juli 2020, 16:42