Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
bewolkt 18° Bewolkt

Grote belangstelling voor buitenactiviteiten Scouting Tonogroep

Zondag 14 juni 2020, 08:25u

Grote belangstelling voor buitenactiviteiten Scouting Tonogroep

 

Scouting Tono-groep heeft haar activiteiten opengesteld voor alle kinderen. De behoefte hieraan blijkt groot, en de Scouting Tono-groep is blij verrast met de grote belangstelling.

 

“We vinden dat, ook in deze tijden, alle kinderen lekker buiten bezig moeten kunnen zijn”, zo begint Richard Spruit, voorzitter van de Scouting Tono-groep.

“We hadden gerekend op enkele kinderen, vooral broertjes en zusjes van onze eigen leden, maar het openstellen blijkt echt populair, vooral bij kinderen van buiten de groep. Om zoveel mogelijk kinderen te laten profiteren brengen we de regels nog eens onder de aandacht: aanmelden vooraf is verplicht, en dat kan via info@scoutingtono.nl of via onze website www.scoutingtono.nl.

De opkomsten zijn allemaal buiten en wij mogen geen limonade uitdelen, dus we vragen om de kinderen zelf drinken en een koekje mee te geven”.

 

 

“We zijn heel blij met de belangstelling”, zo vervolgt Richard. “Zeker in deze tijden willen wel als scoutinggroep onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen”.

Kinderen vanaf 4 jaar die ook mee willen doen zijn nog steeds van harte welkom. Omdat de Scoutinggroep vlak bij de stadsgrens met Vlaardingen is gevestigd, zijn er ook kinderen uit Vlaardingen lid van de Schiedamse Scoutinggroep, en kinderen uit Vlaardingen mogen ook gebruik maken van het aanbod.

 

Meedoen is gratis en vrijblijvend tot 1 september

Daarna evalueert de Scouting Tono-groep de regeling. Aan de hand van de regels die tegen die tijd door de overheid zijn afgekondigd bepaald de groep of de regeling nog verlengd moet worden.

 

Wie geïnteresseerd is kan zich opgeven via de website van de Scouting Tono-groep: www.scoutingtono.nl of door een e-mail te sturen aan info@scoutingtono.nl.

 

De activiteiten voor meisjes en jongens van 7- tot 11 jaar vinden plaats op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur, voor kinderen van 4 tot 7 jaar van 12:30 tot 14:00 uur en tieners tussen de 11 en 15 jaar zijn tussen 14:30 en 16:00 uur welkom bij het gebouw van de Scouting Tono-groep aan de Sweelincksingel 7 in Schiedam. Als over enige tijd de oudere leeftijdsgroepen weer gaan starten zijn ook daar niet-leden van harte welkom.


tekst & foto's Scouting Tono-groep


1293 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 14 juni 2020, 08:30