Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Informatiecentrum Blankenburgverbinding vanaf woensdag 17 juni weer open voor publiek

Zondag 14 juni 2020, 07:51u

Informatiecentrum Blankenburgverbinding vanaf woensdag 17 juni weer open voor publiek

 

Op woensdag 17 juni opent het Informatiecentrum Blankenburgverbinding weer zijn deuren. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen. U moet wel van tevoren een reservering maken.

 

Informatiecentrum
De bouw van de Blankenburgverbinding is in volle gang. Met het Informatiecentrum wil Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie voorzien. De voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond in het mooie belevingscentrum waar je alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.

Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM. 

 

Wel eerst reserveren

Rijkswaterstaat volgt de RIVM-richtlijnen en hiervoor is het noodzakelijk dat u voorafgaand aan uw bezoek een datum en tijdstip reserveert via www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen kunnen er niet meer dan 10 bezoekers tegelijkertijd in het Informatiecentrum zijn.

 

Meer informatie over de Blankenburgverbinding vindt u op de website blankenburgverbinding.nl


berichtbron Rijkswaterstaat


1271 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 14 juni 2020, 07:58