Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Volledige weekmarkt weer terug op Veerplein

Woensdag 10 juni 2020, 18:23u

Volledige weekmarkt weer terug op Veerplein

 

Na een aantal weken op het Schoutplein te hebben gebivakkeerd, is de weekmarkt nu weer terug op z’n oude vertrouwde plek; het Veerplein.

 

Een grote opluchting voor veel marktkooplieden die normaal op het Veerplein staan. Die vonden het Schoutplein maar niets, want de loop zit ‘m bij het Veerplein en daar waren ze ook te vinden voor hun klanten. Door de enigszins versoepeling van de huidige corona maatregelen is het nu toch weer veilig markten op het Veerplein. Uiteraard gelden er nog steeds RIVM maatregelen op het plein, zoals de 1,5 meter afstand regel.


Tom de drogist, Cees van De Beddengoedkraam en Bianca van Loisah Kindermode waren afgelopen zaterdag, na 12 weken afwezigheid, dolblij met hun eerste marktdag op het Veerplein !


Frans Buitelaar van de marktvereniging :

“De markt is de laatste weken telkens een stukje verder open gegaan. De kramen met food konden als eerste weer deelnemen aan de weekmarkt. Een tweetal weken erna volgden de non-food kramen met een vaste standplaats. De kramen die normaal in de versstraat staan hebben nu een plekje gekregen op het Veerplein.

 

En gelukkig konden afgelopen week ook onze meelopers zonder vaste standplaats weer deelnemen aan onze weekmarkt. De marktfamilie is nu weer geheel compleet en kunnen wij als marktvereniging weer een mooi volledig aanbod aan het publiek doen. Het is gewoon weer gezellig markten in Vlaardingen !!”

 

Marktdagen in Vlaardingen :

Woensdag van 9:00 tot 16:00 uur op het Veerplein/Schoutplein

Donderdag van 8:00 tot 13:00 uur in Winkelcentrum De Loper

Zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur op het Veerplein


tekst Cees Groen


1931 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 juni 2020, 18:30