Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 24 juli 2024
onbewolkt 18° Onbewolkt

Winkeliers Liesveld brengen positiviteit en kleur

Woensdag 10 juni 2020, 17:37u

Winkeliers Liesveld brengen positiviteit en kleur

 

De winkeliersvereniging van Winkelcentrum Liesveld zet de ‘ballonnetjes’ buiten. De komende tijd vallen de winkeliers en horecabedrijven op het Liesveld extra op met een mooie ballonpilaar in de kleuren van het winkelcentrum. De ballonnen geven een beetje kleur aan deze grauwe periode.

 

De ballonpilaren zijn een soort ‘statement’ om het bericht te verspreiden dat de klanten welkom zijn in het winkelcentrum. Het gaat weer de betere kant op, waarbij de winkeliers merken dat het winkelend publiek behoefte heeft aan positiviteit en kleur. Zo verruimen veel winkeliers de openingstijden weer en zijn er steeds meer winkels op de vrijdag koopavonden geopend.

Een goed excuus om jouw inkopen vooral, lokaal te doen !!Naast de koopavonden zijn er ook diverse winkels weer geopend op de koopzondagen. De eestvolgende is op zondag 5 juli. De stap naar “normaal” binnen de 1,5m samenleving zorgt ervoor dat de winkeliers de Vlaardingse bezoekers kunnen helpen met nieuwe outfits, telefoons, lekker eten, accessoires, advies en leuke cadeautjes.

 

Winkeliersvereniging Liesveld : “Plan je bezoek voordat je naar het winkelcentrum komt. Check vooraf de openingstijden van de winkels die je wilt bezoeken (via website of sociale media), dan weet je zeker dat je kan shoppen, winkelen en boodschappen doen op het Liesveld.

 

Hopelijk zien we jou snel weer in ons winkelcentrum. Onze winkeliers heten je graag welkom!"1330 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 juni 2020, 17:39