Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 30 oktober 2020
bewolkt 15° Bewolkt

Schiedamseweg hangt de vlag uit

Vrijdag 3 april 2020, 19:05u

Schiedamseweg hangt de vlag uit

 

Wie nu over de Schiedamseweg rijd, kijkt zijn ogen uit. Maar liefst 20 rode vlaggen met opdruk “Met Elkaar, Voor Elkaar” sieren links en rechts de Schiedamseweg. De ondernemersvereniging van de Oostwijk heeft dit georganiseerd, waarbij uiteraard de vele kleine ondernemers graag meededen.

 

Zo hangen er nu 20 vlaggen, waarvan de aanschafwaarde geheel ten goede komt aan het Rode Kruis. En het siert meteen de belangrijke Vlaardingse verbindingsstraat.

>artikel gaat verder onder de afbeelding<Bob Meulendijk van Zonnepanelen Vlaardingen is ondernemer aan de Schiedamseweg :

“Ja, dat ziet er toch fantastisch vrolijk uit zo, hier buiten !! Het idee kwam eigenlijk van Ons Vlaardingen. Die hadden in de laatste raadsvergadering voor de coronacrisis de motie binnengehaald “Motie Vlaggen Openbare Gebouwen”. Het kwam er hierbij op neer, dat er door gemeente en ondernemers meer gevlagd moest gaan worden. De coronacrisis gooide echter alles om, om dit gemeentelijk vorm te geven.

Toen ONS Vlaardingen in het nieuws de vlaggen “Met Elkaar, Voor Elkaar” voorbij zag komen, nam zij contact op met het Ondernemersfonds Oostwijk om te vragen om massaal te gaan vlaggen.

 

Nou, wij houden hier aan de Schiedamseweg wel van wat actie, dus in no-time waren er 20 vlaggen, vlaggenstokken en vlaggensteunen. De Stadsgehoorzaal komt ook nog snel met twee steunen, zodat ook daar de vlag uit kan !“

 

Ook vlaggen, als Oostwijk ondernemer ?

Wie ook een vlag wil en ondernemer is in de Oostwijk kan zich melden bij Bob Meulendijk van Zonnepanelen Vlaardingen. Dat kan per telefoon op 06-1426 2521 of per e-mail op info@zpvl.nl728 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 3 april 2020, 20:35