Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
matige regen 18° Matige regen

Girls on fire : meiden van Sc Victoria'04 in actie

Zaterdag 22 september 2018, 20:39u

Van onze VlaardingsNieuws verslaggever / trainer Henk van der Zanden :

 

Deze week kwamen de meidenploegen JO8 en JO9/JO10 van Victoria'04 beiden in actie. Wat hebben ze weer genoten en veel geleerd!


Victoria'04 JO9/JO10 meiden uit in Maassluis tegen VDL meiden


Woensdag speelden de JO9/JO10 meiden uit in Maassluis tegen het meiden team van VDL wat al wat langer voetbalde. Desondanks gaven de meiden uitstekend weerstand.

 

Beide ploegen kregen de nodige kansjes, maar na 30 minuten stond er nog steeds 0-0 op het scorebord. Een klein wondertje in het hedendaagse pupillen voetbal. In de laatste 10 minuten vielen er toch nog 4 mooie goals, die niet geheel in het voordeel van de Vlaardingse meiden waren. De koek was even op. Maar met een kleine 3-1 nederlaag en dus toch die ene mooie goal, kijkt het team trots op de wedstrijd terug.De Victoria ’04 meiden van het JO8 team speelden zaterdag in het wit tegen stadgenoot VFC. Maar wel tegen het jongens team waar al wat goede voetballers tussen liepen. Ook hier gaven de kleine stoere dames niet op. Een nederlaag was het eindresultaat.

 

Maar als je als startende ploeg na 3 weekjes trainen voor het eerst een officiele wedstrijd speelt en toch ook nog twee keer scoort, is het toch een hele prestatie. Chapeau vanuit de hele club en alle ouders!

 

Foto’s & tekst Henk van der Zanden


2255 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 22 september 2018, 20:43