Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 18 april 2024
zeer lichte bewolking 10° Zeer lichte bewolking

Drie nieuwe aanwinsten zaterdagmarkt Veerplein

Zondag 8 maart 2020, 12:43u

Drie nieuwe aanwinsten zaterdagmarkt Veerplein

 

Kindermode - Beddengoed - Drogist

 

De zaterdagmarkt op het Veerplein in Vlaardingen is uitgebreid met drie nieuwe gezichten achter drie nieuwe kramen. Tom de Drogist staat sinds december elke zaterdag met een kraam vol verzorgingsproducten die een mens dagelijks nodig heeft. Cees Groen staat met De Beddengoedkraam sinds de kerst met een overvolle kraam met dekbedovertrekken, hoeslakens en hoofdkussens. En sinds afgelopen zaterdag 7 maart staat ook Bianca van den Heuvel met haar Loisah kindermode in een dubbele kraam vol prachtige kindermode in de maten 80 t/m 170 op de zaterdagmarkt.

Dat dit drietal er zin in heeft, spreekt wel uit hun kraamindeling en is te zien aan hun enthousiasme!

>> artikel gaat verder onder de afbeelding



Bianca van den Heuvel – Loisah Kindermode

 

Bianca heeft al ruim 15 jaar ervaring met kindermode. Kinderen staan voor plezier en vrijheid en dat is wat Bianca nu zo leuk vind aan haar vak. Met haar eigen selectie kindermode helpt zij kinderen om hun eigen gevoel voor stijl te omarmen en hun voor elke gelegenheid iets te bieden. Het is haar passie om de betere kwaliteit in te kopen en op de markt te verkopen.

“Ik verkoop de kwaliteitkleding van Zero, Yoyo en J.Mirano waar ik volledig achter sta. Één van de leukste dingen in m’n kraam vind ik de opgemaakte poppen, die ik uiteraard zelf opmaak. Hierdoor komen m’n klanten op ideeën hoe fantastisch ze hun kind kunnen kleden. Deze hebben ook echt “stopkracht” merk ik nu al op m’n eerste dag op deze nieuwe markt voor mij”.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding



Loisah Kindermode heeft kleding in de maten 80 t/m 170. Uiteraard wisselen de collecties met de seizoenen. Op dit moment vind je in de dubbele kraam van Bianca de uitverkoopcollectie en ook al volop de voorjaarscollectie. Opvallend in de voorjaarcollectie zijn de jumpsuits in flower kleuren, panterprints en streepdessins.

 

Bianca staat met Loisah Kindermode naast zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur op het Veerplein ook op de markt in Schiedam en Beverwijk. Op haar website www.loisahkindermode.nl vind je haar collectie. Maar veel leuker is het natuurlijk op de zaterdagmarkt Veerplein !

>> artikel gaat verder onder de afbeelding



Cees Groen – De Beddengoedkraam

 

Cees heeft reeds 20 jaar ervaring in de verkoop van Beddengoed. Hij heeft voordat hij 11 maanden terug op de markt ging staan jarenlang gewerkt in familiezaak Het Waaigat. Nadat deze bekende Vlaardingse woonwinkel was gesloten, besloot hij door te gaan met de verkoop van beddengoed.

“Van 4 etages op 1700m2 naar een 4 meter brede kraam met zo’n 8m2 is nogal een aardig verschil, maar ik heb het er nog geen marktdag niet naar m’n zin gehad”, aldus Cees Groen. In zijn kraam vind je een grote collectie dekbedovertrekken van de premium merken Beddinghouse, Marjolein Bastin, Ariadne at Home, Kardol en Oilily. Alles in 100% fijne katoen, 100% Katoen-Satijn of 100% katoen-Flanel.

 

Cees Groen: “Ik koop elk seizoen leuke dessins in en verkoop ze voor mooie marktprijzen. Hierbij ben ik veelal voordeliger dan de winkels en ook webshops. Natuurlijk heb ik ook een website waar een groot deel van de collectie opstaat, maar kopen doe je bij mij aan de kraam. Dan zie je in het echt wat je koopt.”

>> artikel gaat verder onder de afbeelding



Cees begon eind maart op de donderdagochtend markt in winkelcentrum De Loper. Door middel van zelf ontworpen opvallende flyers huis aan huis te verspreiden, maakt hij zich onder het publiek bekent met zijn collectie en begint hij al een aardige klantenkring op te bouwen.

“De donderdagmorgen kraam in de Holy bleek een heel mooi plekje te zijn. Mooie markt met goede marktkoopmannen met weer prima kwaliteitsproducten. Daar komen de mensen graag op af.”

 

Sinds eind december staat Cees nu met De Beddengoedkraam ook op de zaterdagmarkt Veerplein.

De voorjaarscollectie bestaat uit vrolijke Marjolein Bastin dessins in 100% fijn katoen en moderne dessins in allerlei kleuren waarvan heel wat in 100% katoen-Satijn. Eigenlijk voor ieder wat wils.

Online is de collectie voor een groot deel te zien op www.debeddengoedkraam.nl, maar in de kraam vind je veelal alweer nieuwere dessins.

 

Cees staat met De Beddengoedkraam elke zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur op het Veerplein en op donderdagmorgen van 08:00 tot 13:00 uur op weekmarkt De Loper.

 

>> artikel gaat verder onder de afbeelding



Tom de Drogist

 

Tom is een nieuwe jonge ondernemer op de zaterdagmarkt Veerplein. Met zijn 23 jaar jong wist hij al snel wat hij wilde worden en nu al is; een drogist op de markt!

Hij heeft een paar jaar in een supermarkt gewerkt en is langs de weg actief geweest als accountmanager voor een bakkerij. De vrijheid van een eigen marktkraam en dus eigen baas zijn trok hem echter al snel. Een half jaar terug trok hij de stoute schoenen aan en nu staat hij als 23 jarige koopman vol enthousiasme zijn producten te verkopen!

 

Tom heeft in z’n kraam een grote collectie dagelijkse verzorgingsproducten staan, zoals Colgate, Dove en Axe. Ook Nenuco eau de Collogne staat er tussen en van Brut de aftershave, deodorant, douchegel en parfum.

"De grootste hit is op dit moment het merk Dettol. Dit toonaangevende merk op het gebied van hygiëne is “niet aan te slepen”.", aldus Tom.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding



Omdat Tom zelf inkoopt en maar een kleine ondernemer is, hoeft hij maar kleine prijsjes te hangen aan z’n producten.

”Het is leuk om te zien dat iedereen wel wat komt kopen bij mij aan de kraam. Ik ben dan ook vaak goedkoper dan de grote “winkel drogisten”. En dat beginnen de Vlaardingers nu al aardig door te krijgen en komen ze al vaker terug voor een vervolgaankoop. Nou, ik help ze graag hoor !!”, aldus Tom.

 

Tom de Drogist staat elke zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur op het Veerplein

 

U vindt het nieuwe drietal  middenop het Veerplein, tijdens de zaterdagmarkt van Vlaardingen.

 


Ook op de markt staan in Vlaardingen ?

 

Heb je met het lezen van de verhalen van bovenstaand drietal ook zin gekregen in een eigen marktkraam ? Wellicht is er dan voor uw “brance/handel” ook ruimte op één van de weekmarkten in Vlaardingen.

 

keuze uit drie markten

Er is op woensdag en zaterdag markt op het Veerplein van 9:00 tot 16:00 uur. Op donderdagmorgen is er markt op winkelcentrum de Loper van 08:00 tot 13:00 uur.

 

Heeft u interesse, stuur dan een mail naar de voorzitter van de Coöperatie Weekmarkten Vlaardingen Frans Buitelaar op marktenvlaardingen@gmail.com

 

Geef in uw mail naast uw naam, telefoonnummer en emailadres ook aan, in welke “brance/handel” u zit en wat uw motivatie is om op een van de drie Vlaardingse markten te komen staan.


3412 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 8 maart 2020, 13:24