Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 23 september 2020
mist 15° Mist

VG Dynamiek behaald mooie doelen en cijfers op 2e plaatsingswedstrijd van bovenbouw 4e divisie

Dinsdag 14 januari 2020, 22:26u

VG Dynamiek behaald mooie doelen en cijfers op 2e plaatsingswedstrijd van bovenbouw 4e divisie

 

Afgelopen zondag 12 januari hadden de meiden van onze bovenbouw 4e divisie hun tweede plaatsingswedstrijd in Amsterdam. 's Ochtends vroeg mochten de Jeugd 2 meiden het spits af bijten. Pascalle, Marit en Jaylinn hadden een gezellig wedstrijd met mooie oefeningen en hier en daar een val. De meiden eindigde gezellig bij elkaar op de 14de, 15de en 16de plek.

 

In de middag was het de beurt aan de Junioren, zij mochten beginnen op de vloer waar zij hoge punten wisten te behalen. De andere drie toestellen waren ook prima te doen voor de 4 meiden. Met het onder andere behaalde doel om allemaal een radslag te doen op balk, gingen ook Dianne, Lynn, Manouck en Nina na een goede wedstrijd met een trots gevoel naar huis.

 

Als laatste was het de beurten aan de Senioren, ook zij hadden hun eigen doelen. En deze doelen zijn zeker behaald! Alle series zijn geheel geturnd en geteld op vloer en er werd op beide banen een zesde plek behaald op de balk; door Padmé op baan 1 en door Florien op baan 2. Ook sprong was een onderdeel om trots op te zijn voor deze meiden. Aleksandra behaalde zelfs de eerste plaats op dit toetsel.

 

Zeker een dag om trots op te zijn, iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.


570 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 14 januari 2020, 22:29