Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zondag 7 juni 2020
matige regen 11° Matige regen

Opbrengst Grote Vlaardingen quiz € 1.250,- voor de Yets Foundation

Zondag 29 december 2019, 22:54u

Peter Ottens van de Yets Foundation en Marieke Thommis, raadslid CDA in Vlaardingen


Opbrengst Grote Vlaardingen quiz € 1.250,- voor de Yets Foundation

 

Voor het vijfde jaar op rij organiseerde het CDA de Grote Vlaardingen quiz in de bomvolle Irish Pub. De quiz bestond uit vragen over bekende Vlaardingers, actueel nieuws en bekende plekken. Alles kwam voorbij. Van geschiedenis tot heden, van de Holy tot de Indische Buurt. De quiz werd gemaakt en gepresenteerd door Teyt Entertainment: Tjerk van der Ende en Yke Takens.

 

Met de opbrengst van de quiz werd er een recordbedrag van € 1.250,- ingezameld voor het goede doel, de Yets Foundation. Raadslid Marieke Thommis: “Dit jaar heeft het CDA gekozen voor de Yets Foundation. Zij zetten zich in voor kwetsbare jongeren. De Yets maken jongeren zelfredzaam zodat die een positieve rol in de maatschappij kunnen vervullen.”

 

Er deden 25 teams mee waaronder de “Viswijven”, de “Van Ruytenburchjes” het “college van B&W” en de “Vengaboys”. Het team “Bavianen mannetjes” was de grote winnaar van de quiz. Zij werden gehuldigd met een bokaal, Vlaardingse medailles en een aantal Vue bioscoopbonnen.

 

Het was een succesvolle en geslaagde avond en we zien uit naar de zesde editie in 2020 waarin we hopen nog meer teams te mogen verwelkomen!


546 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 29 december 2019, 22:56