Vrijdag 19 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

ZVVS slaat opnieuw haar slag op Regio Kampioenschappen

Woensdag 27 november 2019, 20:53u

Ook in het tweede weekend de Regio Kampioenschappen West lieten de ZVVS-zwemmers zien wat ze waard zijn. Het resultaat was 8 gouden, 3 zilveren en 4 bronzen medailles.

Thierry Zulver zwom maar liefst 3 Nederlandse Record voor 12 jarigen, op de afstanden 50m rugslag, 50m vlinderslag en 100m wisselslag.

Jill Nai Chung Tong zwom zich naar de 1e plaats en Karlijn Offeringa naar de 2e plaats op de 50m vrije slag. Ook op de 50 en 200m schoolslag werd Jill regio kampioen.

Karlijn werd het op de 100m vlinderslag en Niels Dijkshoorn pakte deze titel voor de 200m en 1500m vrije slag. Nadat hij ook al 2e was geworden op de 200m wisselslag.

Anna van Droffelaar kwam alleen op de 100m schoolslag in actie en werd daarbij 1e, waarbij ze het podium deelde met Jill die 3e werd.

In totaal waren er 21 zwemmers actief tijdens de kampioenschappen en maakt het teamgevoel binnen het zwemmen groot en laat ook de ontwikkeling van de vereniging zien.

Naar het einde van het jaar zijn er nog enkele wedstrijden, waaronder een Master wedstrijd op zondag 1 december en een LAC-LAM op zondag 7 december. Beiden worden gezwommen in het thuis bad De Kulk. Kom gerust een kijkje nemen om te zien hoe leuk wedstrijdzwemmen is. We hebben voor ieder zwemniveau passende wedstrijden.

En misschien ook wel fijn om te weten, je hebt niet iedere weekend een wedstrijd, dus genoeg tijd voor andere activiteiten.

1155 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 27 november 2019, 20:56