Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 30 mei 2020
onbewolkt 16° Onbewolkt

Zaterdag 30 november : Stadsderby VFC - DVO’32, Aanhaken of afhaken

Dinsdag 26 november 2019, 17:29u

Zaterdag 30 november : Stadsderby VFC - DVO’32, Aanhaken of afhaken

 

Aanstaande zaterdag 30 november staat de stadsderby VFC – DVO’32 op het programma. De wedstrijd aan de Sportlaan kent een aanvangstijd van 17.00 uur. Voor beide ploegen is deze wedstrijd van cruciaal belang. ‘Het is aanhaken of afhaken.’

 

Beide Vlaardingse ploegen begeven zich momenteel net onder de subtop op de ranglijst. VFC staat 5e met 13 punten. DVO’32 staat 6e met 12 punten. Voor beide ploegen is het zaterdag ‘aanhaken of afhaken’ bij de subtop van de competitie.

 

VFC lijkt zijn draai eindelijk gevonden te hebben en zet de laatste weken het goed verzorgde spel om in resultaten.  Met de terugkeer van aanvoerder Pim Mudde lijkt de rust wedergekeerd in het hart van de defensie. Aanvallend gezien lijkt Nino Netten geen probleem te hebben met het niveautje hoger ten opzichte van het voorgaande seizoen. Ook in de 3eklasse scoort Netten er lustig op los.

 

DVO’32 heeft na een zwakke start zichzelf herpakt en pakt eveneens de laatste weken belangrijke punten. Met name Nico Huijer en Tim Kievit namen DVO’32 de laatste wedstrijden bij de hand. De ploeg van Ben Hoogwerf zal willen voortborduren op de 7-0 overwinning van het afgelopen voorjaar in de strijd om het Vlaardings kampioenschap.

 

De Vlaardingse derby heeft vooraf alles in zich om te ontbranden in een interessante voetbal strijd. De wedstrijd VFC – DVO’32 begint zaterdag om 17.00 uur. De wedstrijd wordt afgesloten met een feest in de kantine van VFC.479 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 26 november 2019, 17:34