Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 21 juni 2024
bewolkt 18° Bewolkt

Informatieavonden Blankenburgverbinding

Donderdag 23 augustus 2018, 20:49u

Dinsdag 4 september en donderdag 6 september a.s. vindt een informatieavond plaats over de aanleg van de Blankenburgverbinding. Bouwconsortium BAAK start in september met de werkzaamheden.

 

Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK informeren u op de informatieavond graag over het ontwerp van de Blankenburgverbinding, de planning, de werkzaamheden, de te verwachten hinder en hoe we u de komende jaren op de hoogte zullen houden van de werkzaamheden. U krijgt via 3D-beelden een eerste indruk hoe de weg eruit komt te zien en hoe deze wordt ingepast in de omgeving. Medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook vindt u hier informatie over het Kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland.

 

Dinsdag 4 september - Buitenplaats in Vlaardingen
Bewoners en bedrijven in Vlaardingen en omgeving zijn van harte welkom op de inloopavond op dinsdag 4 september a.s. op locatie Buitenplaats, Zuidbuurt 85 in Vlaardingen. U bent welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

 

Gratis Pendelbussen vanaf station Vlaardingen en busstation Maasland Viaduct
Tussen station Vlaardingen en de Buitenplaats rijden gratis pendelbussen. Er is bij station Vlaardingen voldoende parkeergelegenheid. Ook rijden er gratis pendelbussen tussen busstation Maasland Viaduct in Maasland en de Buitenplaats. De pendelbussen rijden tussen 18.30 uur en 21.30 uur.

 

Donderdag 6 september – Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg
Voor de bewoners en bedrijven in Rozenburg en omgeving vindt de inloopavond plaats op donderdag 6 september op locatie Muziektheater De Ontmoeting, Koninginnelaan 9 in Rozenburg. U bent van harte welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

 

Blankenburgverbinding
De Blankenburgverbinding is een nieuwe snelweg die aangelegd wordt. Deze verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) en de A15 bij Rozenburg (zuidoever) met elkaar middels een nieuwe snelweg, de A24. Deze verbinding draagt bij aan een robuust netwerk. De drukte op de A15 en de Beneluxcorridor neemt af en de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven naar de Randstad verbetert. De A24 wordt ingepast in de omgeving en voorzien van een landtunnel op de noordoever en een tunnel onder het Scheur. Ook wordt de A20 verbreed. De nieuwe rijksweg wordt in 2024 opengesteld

Berichtbron: Rijkswaterstaat


2237 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 23 augustus 2018, 21:25